Otin Nanasta eilen muutaman kuvan sisällä. Tuossa vasemalla näkyy tapetin suojana oleva pleksi. Kun kerran jo jouduin vaihtamaan siihen tapetin, niin suojasin sen sitten pleksillä. Tämä on toiminut oikein hyvin. Tapetti joutuu siinä koville, kun Nana tykkää maata tuossa seinää vasten jalat ylhäällä. Sitten kun jalat vielä unissa oikein potkivat, niin tapetti ei siitä tykännyt.

2071894.jpg

Eilen satoi lunta. Tänään on satanut vettä, mutta kyllä lunta vielä on maassa. Eilen sitä tosiaan tuprutti niin kuin olisimme olleet keskellä lumista "jouluilmaa".  Nana makoili parvekkeella illalla. Siinä oli mukava maata, kun lumi ei tuprunnut siihen suuntaan.

2071889.jpg

2071892.jpg

Huomenna on todella jännittävä päivä, hyvässä ja huonossa mielessä. Nanalla on synttärit ja se on aivan upeaa. :) Tuntuu mahtavalta, että Nanan veteraanisynttärit ovat ihan oven edessä. Viime keväänä ja kesälläkin oli sellainen vaihe, jolloin mietittiin, että tuleekohan niitä ollenkaan. Syksyn Nana on ollut hyvässä kunnossa, reipas ja iloinen. Nanan ontuminen on jo paremmassa vaiheessa Rimadylin ansiosta. Liikuntarajoituksellakin tietysti on osansa tässä. Sivuliike on vielä vaikeaa, mutta sekin toivottavasti paranee.

Huomenna on Ann's Lionsissa asuvan Mossen isoäidin Exon nisäkasvainleikkaus. (Tämä jouduttiinkin perumaan, iso halaus Exolle!) Belunan kennelin Luna menee myös nisäkasvainleikkaukseen huomenna. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat luonanne!

Meillä itsellämmekin on huomenna ikävällä tavalla jännittävä päivä. Mosse menee illalla uudelleen kuvattavaksi. Rimadyl ja liikuntarajoitus eivät ole auttaneet yhtään Mossen ontumiseen. :( Olemme tästä kovasti pahoillamme ja huolestuneita. Mossen jalka on selvästi kipeä, eikä ruokakaan oikein nyt maistu. :( Tässä kuva Mossesta, parhaasta pojastamme. Kasvattaja Annen sanoja lainaten "Mossen jalasta EI saa löytyä mitään vakavaa sairautta".

2071922.jpg

Parhaat ystävykset Nana ja Mosse lepäilevät.

2071925.jpg

Laitan huomenna tänne blogiin kuvia Nanan synttäreistä. Mossen kuvaus on hyvin myöhään illalla eli voi olla, että siitä tulee uutisia vasta torstaina.