Jälkeen päin albumia katsellessa kesä näyttää yleensä aina olleen melko aurinkoinen. Ihmekös tuo, koska harva kuvaa vesisateessa!  Tässä on taas ikuistettu eilinen aurinkohetki ja mussukat Mosse ja Nana kukkien edessä. Kuva on itse asiassa otettu ihan luonnollisesta tilanteesta, vaikka näyttää lavastetulta.

1722580.jpg

Tässä toinen kuva samasta tilanteesta. Todiste siitä, että Mossen häntä oli kyllä kokonaisuudessaan kuvissa mukana. ;)

1722562.jpg

Mandy, Nana ja Mosse olivat tänään riemuitsemassa yhteisestä metsälenkistä, mutta kuvia ei ole yhtä ainoaa. Vettä tuli välillä enemmän välillä vähemmän ja kotiin lähdettiin, kun toppatakista meni vesi läpi. :D

Tein eilen illalla Nanalle jäljen. Nana odotti se ajan autossa. Tein jäljen ennen metsäkävelyämme ja ajattelin, että Nana voisi etsiä sen lenkin päätteeksi. Toisin kävi. Kun päästin Nanan vapaaksi, se suunnisti suoraan jäljen alkupisteeseen, vaikka emme sitä polkua koskaan käytä. No, samapa tuo, vaikka jälki ei ehtinyt vanhentua. Tällä kertaa en laittanut matkalle mitään namuja, kun ne jäävät Nanalta lähes aina syömättä. Lopussa oli sitten herkkupalkka. Kun Nana syventyi syömään palkkaansa, hipsin autolle päin hakeakseni kameran. Vips, Nana oli vierelläni. Sinne jäivät herkut! :D Palasimme toki hakemaan ne ja hyvin ne maistuivat, kun mamma vain malttoi pysyä vieressä. ;)