Terveisiä Seinäjoelta. Oli mukavaa olla taas pitkästä aikaa katsomassa suurta joukkoa komeita ja kauniita leoja!! Kiitos myös hyvälle matkaseuralleni, erityisesti Mandylle, joka lämmitti minua takapenkillä. Mandy oli näyttelyssä ensimmäistä kertaa ja siitä muistoksi olin tehnyt sille ruusukkeen. Mandy on kyllä tässä jo sen näköinen, että eikös nuo Hannan ja Samin ottamat kuvat riitä... en kyllä jaksa enää tädille poseerata. Mandylla on muuten tosi hieno juomakuppi. Siinä on vain vähän vettä esillä kerrallaan ja siihen tulee lisää vettä, kun pohjaa painaa alas päin.

2014290.jpg

Tässä kuva voitokkaasta parivaljakosta. ROP-Ruben & Eija ja VSP-Mimmi & Teija. Onnea!! Tuomarina oli ruotsalainen Birgitte Gothen. Oli tosi mukavaa tavata paljon tuttuja pitkästä aikaa. Onnea kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille. :)

2014314.jpg

Nana oli vanhemmillani hoidossa näyttelymatkan ajan. Oli kiva, kun niin moni kyseli Nanan vointia ja lähetti kullalleni terveisiä!

Mosse on nyt jonkin aikaa kokeillut erilaista, nappulatonta, ruokavaliota. Tässä iltaherkku eli rustoluu. Mosse haluaa yleensä aika hyppiä ja pomppia luunsa kanssa. Se heittelee sitä ja hyökkää perään ihan kuin sen pitäisi itse saalistaa se. Sitten se juoksee luu suussaan pitkin pihaa, kunnes rauhottuu syömään sitä. :D

2014338.jpg

2014373.jpg

Nam, nam! Tämä on toooooooosi hyvää!!

2014376.jpg