Tänään oli piparkakkuleipojaiset, kun Minessa oli Pakkiksella hoidossa. Kyllä meillä oli mukavaa! Nana-harmaakuonokin pääsi vähän haistelemaan piparkakuntuoksua. Hieman olisi tyttö harjauksen tarpeessa. ;) Lumi on poissa ja maa jälleen märkä. Tosin nyt illalla on ollut vähän pakkasasteita. Eilen paketoin joululahjoja ja kuuntelin samalla jouulumusiikkia Radio Deistä. Oli ihanaa puuhailla, kun Nana makasi siinä ihan lähellä. Sen on iloisempi kuin synkän syksyn aikana. Ehkä tämä tästä sujuu ilman leikkausta. Näin tällä hetkellä toivon!

Meillä on aika erikoinen saintpaulia. Olen saanut sen Mandyn Hannalta. Se kukki hienosti ja pienen levon jälkeen se alkoi kukkia uudelleen. Nyt se on ollut Pakkiksella ja viimeisimmäksi se teki sitten vain yhden ison kukan. Tai näin me luulimme. Se teki nimittäin vielä yhden nupun... kukan keskelle!! Nuppu oli ensin ihan lähellä keskustaa, mutta nyt sen varsi on vähän kasvanut ja nuppu on suurentunut. Mielenkiintoista katsoa, avautuuko se!

Mossella on kaulus kaulassa.  Se oli jostain syystä päättänyt alkaa hoitaa etujalassaan olevaa kovettumaa. Sellaista, joka koirilla monesti on. Onneksi huomasimme lutkutuksen aika pian, mutta rikkihän se iho oli jo ehtinyt mennä. :( Toivottavasti se paranee pian. Poika oli niin umpi suloinen lepuuttaessaan kauluksellista päätään pöydän kulmalla! Se on ihana, kun se ei koita saada kaulusta pois, vaan tyytyy siihen.