Mosse on saanut pelattavakseen nyt uuden pelin, sekin Nanan perintöä. Tähän peliin on tutustuttu hissukseen ja kai tämäkin alkaa ajan kanssa sujua. Mosse ei ole kovin oma-aloitteinen näiden pelien suhteen. Kuitenkin se innostuu niihin, kun sitä vähän ohjaa.

086-normal.jpg

Ilma on ollut muutaman päivän sateinen ja ukkostakin on ollut. Viime yönä Mosse oli kovin levoton. Ehdin miettiä läpi vatsalaukunkiertymän, ummetuksen jne, mutta kai kyse oli kuitenkin vain jostain kauempana olevasta ukkosesta, koska pisulenkin jälkeen tehty autoajelu rauhoitti sen. Nanan kuolemaviikonloppu jätti minuun pelon sellaista läähätystä kohtaan, jonka syytä en heti ymmärrä.

100-normal.jpg

Toissapäivänä Kokkolassa oli aivan hirveä ukonilma. Se oli ihan päällä. Salamoi ja jyrisi samanaikaisesti. Mosse oli sisällä kanssamme. Se oli ensin pöydän alla ja sitten se pyrki pikkuvessaan, jossa silittelin sitä. Siinä me olimme suurimman osan ajasta. Kun ukkonen hieman siirtyi, papa lähti ajelemaan Mossen kanssa. Tämä ukonilma sujui hämmästyttävän hyvin!

002-normal.jpg

 Toivomme kaikille mukavia ulkoiluhetkiä!

003-normal.jpg