Kyllä tämä kesäloma on ihanaa! Ilmat eivät välttämättä ole koko aikaa niin lämpimät, mutta loma on silti loma. Rento oleminen kotona, Nanan kanssa, Pakkiksen pihassa ja ystävien kanssa on nautinnollista. On myös aikaa tehdä sellaista, mitä ei ole etukäteen suunnitellut. Ajelin Nanan kanssa sunnuntaina illalla Trulleviin katselemaan "aavaa" merta.  "Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa..." lallattelee Nana ja odottaa elokuista matkaamme siskoni perheen luokse Ruotsiin.

"Hmm, tuolla olisi jotain tutkailtavaa. Mitenkäs tuo kiviröyhkiö kiertää koko tämän paikan?"

Trullevi on ihan kiva ja siellä on kalasatama, josta voi ostaa kalaa kotiin tai syödä paikan päällä. Meren kanssa ei kuitenkaan oikein kunnolla pääse kosketuksiin. "Hups, jos tulen vain täältä kuitenkin alas, kun tätä kautta en kyllä päse tuonne mereen." Nanan korvat lepattavat kovassa tuulessa, vaikka tuulta ei kyllä oikein tuosta merestä huomaa. Suu näyttää olevan iloisessa hymyssä.

"Löytyihän täältä laskusilta veteen! Kovasti on kyllä kivikkoista täälläkin, mutta saan ainakin mahanalusen kasteltua."

Otin eilen muutamia kuvia koirista Pakkiksen pihassa. Mosse kertoilee: "Ahaa, valokuvausta taasen."

"Siirryn vähän parempiin asemiin."

"Tässä olen ja hymyilen aurinkoisesti."

"Vieläkö sä Nana olet siinä? Kummasta näitä kuvia oikein otetaan?"

"Taidan lähteä muihin hommiin. Makaa sä siinä, jos se on sun mielestä kivaa."

"Mä ainakin aion nauttia tästä luusta."

Olemme istuttaneet eilen ja tänään kesäkukkia Pakkikselle ja sain nyt lopulta hankittua kukkia parvekkeellenikin. Leivoin tänään jälleen raparperipiirakan. Monena vuotena raparperit ovat jääneet lähes käyttämättä ja se on harmittanut minua. Iltapäivällä makoilin täkin päällä nurmikolla "päiväunilla" ja sain suloista seuraa. Mosse tuli siihen viekkuuni köllöttelemään. Vaikka se nuolee tässä kuvassa huuliaan, se ei ole syönyt minua.   Nanakin käväisi telmimässä kanssani, mutta makuupaikan se valitsee varjosta.

Kiitos jälleen teille, jotka olette jättäneet kommentteja!