Missä papa on, taitaa Mosse miettiä useaan kertaan ensi viikon aikana. Vanhempani lähtevät sunnuntaina Israeliin viikoksi ja minä olen sen ajan Mossen kanssa Pakkiksella.

015-normal.jpg

010-normal.jpg

Kokkolassa on nyt melkein enemmän lunta kuin aiemmin tänä talvena, koska viime yönä ja päivällä pyrytti. Mosse oli iloinen sunnuntain vähästäkin lumesta ja piehtaroi ihastuneena.

006-normal.jpg

007-normal.jpg

Monet kukat mm. pionit olivat jo esillä ennen lumentuloa. Nähtäväksi jää, miten kaikki kasvit ovat selvinneet oudosta talvesta. Mosse on onneksi selvinnyt hyvin. Tässä se hiippailee koirankopin vieritse ihanassa valossa!

018-normal.jpg

024-normal.jpg

Juomatauko Bolidenissä.

034-normal.jpg

Joskus Mosse on vapaana ja mm. etsii etukäteen piiloon mennyttä papaa. "Tästä mennään."

047-normal.jpg

049-normal.jpg

Jossain vaiheessa meille tuli vähän erimielisyyttä reitistä, mutta Mosse pysyi lujana: "Tulkaahan nyt, tästä papa on mennyt." Oikeassahan poika oli ja minä väärässä.

050-normal.jpg

Ihana Mossemme, rakas leopoikamme!

003-normal.jpg

Lauantaina tutustuimme Koda-leoon Bolidenissä! Koda on valtavan kokoinen, killti ja 1v3kk-ikäinen Isilonin kennelin kasvatti. Oli kiva tavata. Emme päästäneet Mossea leikkimään Kodan kanssa, koska pelkäsimme, että se loukkaa leikatun jalkansa. Pojilla on myös suuri koko- ja ikäero.

041-normal.jpg

Hyvää loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille täällä pistäytyville!