Mossen jalka on ollut taas parempi ja lenkkejä on tehty entiseen malliin. Tosin yhtenä päivänä ne olivat vähän lyhempiä kireän pakkasen takia. Tänään katselin lappua, joka on jääkaapin ovessa ja päivälenkit näkyivät olleen 19 ja 20 minuuttia eli tosi hyvin! Iltalenkkiä ei siinä vaiheessa vielä oltu tehty. Rimadyliä Mosse ei ole nyt saanut. Merkkaamme kaikki Mossen lääkkeet ja lenkit lappuun, joka on jääkaapin ovessa. Olemme tehneet merkintöjä kilpparilääkkeen alkamisen jälkeen, mutta nyt leikkauksen jälkeen siihen on merkitty kaikki päivän jutut. Muisti kun on huono apulainen, kun pitäisi tietää lenkkien pituudet yms.

Minä olen ollut tämän viikon pois lenkitysvastuusta sairauden takia. Tänään olen kuitenkin kuumeeton ja kurkkukin kestää nielemisen. Yllättävän nopeasti kroppa kuitenkin väsähtää. Otimme Mossen kanssa leppoisan lepohetken lattialla. Jossain vaiheessa oli "pakko" napsia muutama kuva, mutta kuten näette, perspektiivi on mitä sattuu, kun makaan Mossen vieressä/ alla. Mosse on alkanut muistuttaa Nanaa näissä hellyyshetkissä. Se tulee ihan viereen, ryömii kainaloon, kellistää itsensä kyljelleen, laittaa tassua päälleni, on ihan liki ja tyytyväinen.

Mietimme tässä jokin aika sitten, miten saisimme Mossen syömään öljyä. Se ei ollut sen herkkua ja jos sen kätki ruokaan, Mosse pyrki jättämään ruoan syömättä. Ostimme kylmäpuristettua rypsiöljyä ja se maistuu Mosselle! Ei ruokaan sekoitettuna, vaan ruoan jälkeen ihan sellaisenaan pienestä astiasta syötynä. Yllättävää, mutta toisaalta onhan se hyvänmakuista. Siinä on sellainen pähkinäinen maku. Myös valmista pakastettua vihannesmössöä kokeilimme ja sekin näyttää maistuvan, ainakin näin aluksi.

Mukavaa viikonloppua teille lukijat! Kiitos teille, jotka jaksatte kirjoitella kommentteja!!