Palasimme eilen takaisin kotiin. Mosse matkusti minun kanssani. Käänsin takapenkin selkänojat alas ja vuorasin tilan räsymatoilla, koska muuten selkänojien metallitaukset ovat kovin liukkaat Mosselle. Valitsimme Mosselle minun autoni, koska oli taas lämmin päivä ja minulla ilmastoinnin saa suunnattua suoraan Mosselle. Vanhempani tulivat sitten perässä omalla autollaan peräkärryn kanssa. Mutta kukas se tuossa kurkkii kuskin paikalla? Mosse-poika se siinä katselee, että lähdetäänkös me jatkamaan matkaa. Mossella on aina ollut taipumusta tulla kuskin paikalle, kun se jää Pandaan odottelemaan. Vaikka auto oli jääkylmä, kun lähdin vessaan, se oli lämmennnyt huomattavasti jo niin pienessä ajassa. Toki se oli vielä viileä, mutta silti.

Viimeisenä iltana mökillä Mosse otti nukkumapaikan sen seinän vierestä, jota vasten sänkyni on. Siinä me sitten toivottelimme seinän läpi toisillemme hyvää yötä. Mossella on suloinen tapa jutella. Illalla olimme nuotiolla ja Mosselle tuli väsy.

Seuraavassa hetkessä Mosse jo nukkui.

Sunnuntaina vanhempani, Mosse ja minä kävimme Metsäkylän Navetalla ( http://www.metsankylannavetta.fi/kahvila_leivintupa2/) syömässä ihania pannareita. Katselimme samalla alpakoita. Mosse katseli niitä valppaana. Monet turistit ihailivat ensin Mossea, kun heilutti alpakoille iloisesti häntäänsä, ja vasta sitten alpakoita.

Laitan muutaman kuvan, jotka otin laiturilla, kun Laura ja lapset olivat vielä mökillä. Mosse tutkisteli, millä vesilelulla se lähtisi uimaan.

Komea poika, komea ilma!

Mosse saunarakennuksen edessä.

Ja nyt hyvää yötä!

Kiitos kommenteista, joita olette jättäneet. Niitä on kiva lukea!!