Tällä viikollakin olemme saaneet kauniita päiviä. Mosse-poika on nauttinut kävelyistä isäni kanssa, oleilusta pihallamme jne. Tässä kuvassa sillä on vähän velmu ilme.


Ja sitten tavallinen Mosse-ilme. Mosse laittaa mielellään kameran nähdessään korvat takakenoon.


Isäni on pessyt tällä viikolla mattoja Ykspihlajassa ja ne ovat kuivuneet hyvin. Onneksi, sillä tänään onkin sitten ollut oikea sadepäivä! Mutta matot ovat sisällä hyvässä tallessa.

Tällä viikolla Minessa on ollut luonani, koska hänen äitinsä on ollut matkoilla. Huomenna aamulla Minessa menee takaisin kotiin. Olemme touhunneet monenlaista. Eilen illalla Minessa oli Mossen ja isäni kanssa kävelyllä ja he poimivat marjoja ihanasta paikasta, jonka vanhempani ja Mosse olivat aiemmin löytäneet. Tänään tulimme Minessan kanssa päiväksi ja yöksi tänne Pakkikselle, koska vanhempani lähtivät käymään Hämeenlinnassa. Minessalla oli hyönteisenpuremia ja hän pyysi ennen nukkumaan menemistä Mossea nuolemaan ne. Sitten hän kertoi minulle, että se kyllä vähän kirveli, mutta nyt niitä ei enää kutita ja ne tuntuvat paljon paremmalta. Mosse oli saanut kiitokseksi rapsutuksia ja paijaamista. Palvelu pelaa myös toisin päin. Mosse on tässä kuvassa lähdössä lenkille papan kanssa ja Minessa päätti kammata sitä hieman.


Kiitos monista kommentista, joita sain edelliseen postaukseen!