Kulunut viikko on ollut meillä vähän erilainen. Isäni kyynärpää leikattiin tiistaina ja olen asunut Nanan kanssa Pakkiksella siitä asti. Huomenna menemme taas kotiin. Nana on kuitenkin täällä Pakkiksella kuin kotonaan eli kaikki on sujunut hyvin.

Nana on tässä rappusten kaiteen vieressä hangessa. Tänään on satanut vettä ja pihakin on liukas, teistä puhumattakaan! Yllättävää, miten nopeasti sää on muuttunut tällä viikolla kovasta pakkasesta suojaan.

Tämän kuvan olen ottanut kuistin ikkunan läpi. Ikkunan takana on kinos ja Nana ylettyy hyvin kuikuilemaan siitä pyytäessään sisään.  

 

Mossen takia teimme tässä välillä vain pieniä remmilenkkejä, mutta nyt olemme taas olleet myös Bolidenissä. Minäkin olin, kun sain häntäluun seutuun puudutuksen ja pystyin liikkumaan helpommin. (Lisäys: Häntäluu on vaivannut jo kolmisen kuukautta, kun liukastuin rappusissa ja tulin yläkerrasta asti pepullani alas. Vaivahan voi kestää vähintäin puoli vuotta, mutta nyt tuli sellainen olo, että jotain helpotusta tähän välillä tarvitsin.) Mosse haisteli kaikki postit, jotka olivat jääneet tauon aikana lukematta.

Katselimme eilen kaikki yhdessä kaunoluistelua. Mossen mielestä oli mukavampi katsella ulos ikkunasta! No, Nanakaan ei kyllä katsellut luistelua, vaan nukkui omalla paikallaan.

Laitan tähän lopuksi neljä puukuvaa, jotka olen kuvannut parin viikon aikana öisin. Viimeinen kuva on suosikkini. Siinä on mielestäni ihan epätodellinen tunnelma. En ole muuttanut kuvien värejä, ainoastaan rajannut kuvat.