Aloitetaan tästä päivästä eli lauantaista. Heräsimme Nanan kanssa normaaliin aikaan, vaikka unta olisi vapaa-aamuna saanut riittää vähän kauemminkin. Lähdimme lenkille ja pääsimme nauttimaan ihanasta aamusta Harrbådassa. Aurinko nousi ja väritti luonnon herkin värein.

Pakkasen suutelemat pihlajanmarjat.

Nana ei tänään halunnut uimaan. Tänään olikin taas kylmä aamu. Koirien juomakuppi on nyt jo kolmena aamuna ollut jäässä.

Päivällä äiti, Minessa, Nana ja minä olimme Kokkolan eläinsuojeluyhdistyksen järjestämällä marssilla. Veimme sen jälkeen peittoja yms. tavaraa Kotipesän kodittomille eläimille. Minessa oli innokkaana mukana, vaikka saikin välillä kovasti tiheästi astella pienillä jaloillaan.

Oi, mitä ihanaa postiluukustamme tipahti eilen. ;) Mosse-mussukkahan se siinä nukkuu.

Kuvasin Nanaa ja Mossea eilen Pakkiksen pihassa. Kuvista muodostui aika hauska kuvasarja. Katsokaapa, miten Nana-vanhus pysyy paikallaan totisena koko ajan Mossen vaihtaessa paikkaansa.

Mosse: "Mähän jäin nyt vahingossa vähän tähän taakse, näytän tosi pieneltä, vai näytänkö?"

Mosse: "Mä hippasen tästä kyllä parempiin asemiin..."

Mosse: "Miltäs tämä näyttäisi?"

Oikeasti Mosse on nöyrä poika, eikä tällainen ajatus ei edes voisi tulla sen mieleen. Se kyllä ottaa ihanasti oman paikkansa ja tilansa, mutta tuo kuvasarjan tekstitys on tietysti ihan keksittyä. Se vain sopi hyvin noihin kuviin.

Nana ja Mosse pääsivät molemmat mukaan LiviaNetin ensi vuoden leokalenterin isoihin kuviin. Kiitos heille, jotka äänestivät näitä mussukoitamme! :) Tässä ovat Nanan ja Mossen kilpailukuvat.