Kiitos paljon kaikille, jotka onnittelivat Nanaa ja Mossea! On niin mukavaa huomata, että omien murujen synttärit ovat muillekin tärkeitä!

Nana oli ihan väsähtänyt synttäripäivänsä iltana.

Seuraavana päivänä eli lauantaina olimme Bolidenissä ja otin pari kuvaa. Tässä on kiva tunnelma, vaikka kuva ei muuten ole niin erityinen.

Mosse-poika auringossa.

Ja ilman aurinkoa. Luonto oli ihanan luminen ja on yhä.

Ystävien yhteinen haisteluhetki. Molemmat sulautuvat suloisesti yhteen, kun kuva on vähän epätarkka.

Kuvailin Nanaa kotona, mutta tuli kovin totisia kuvia.

Minessa tuli lauantaina illalla yökylään. Kävimme heti Pakkiksella, koska Minessalla oli yhteinen synttärilahja Nanalle ja Mosselle. Nam, herkullisia possunkorvia!

Mosse sai eilen lahjakortin lupaaman hieronnan. Se nautti täysin siemauksin. Tuija sai monta pusua palkinnoksi.  Mosse oli ihan hyvässä kunnossa. Alaselässä ja vasemmassa hauiksessa oli kuitenkin vähän kireyttä. Seuraava hieronta on luvassa viikon kuluttua. Tuija kävi Nanaakin varovaisesti läpi, mutta hieroahan sitä ei voi pattien takia. Hieronnan lomassa vaihdoimme kuulumisia ja niitä riitti! Istuin Mossen selkäpuolella nojaten vasemmalla kädellä lattiaan ja Nana tuli makaamaan kiinni minuun työntäen päänsä kainalooni. Tuossa me sitten olimme kaikki ihan liki toisiamme. Rakkaat!

Pakkikselle on laitettu arkkariin jo jouluvalot.  Ei sittenkään, vaan Mossen silmät ne vain siellä loistavat. Se kurkki ikkunasta, kun vein sen Pakkikselle ja lähdin Nanan kanssa omaan kotiimme. Orkidean varren keskivaiheilla on keiki eli sen vauva. Siinä on pari lehteä, juuria ja nuppujakin siihen on tullut. Sen voisi ottaa ja laittaa omaan ruukkuunsa.