Nana kiittää kaikkia tuplaveteraanionnittelijoita!  Ylläolevan Nanan kuvan olen ottanut Miisan kymppisynttäreillä keskiviikkona. Onnea Miisa! Miisa on lhasa apso, jonka turkki on klipattu.

Mosse ja Nana ovat nauttineet ulkoilusta Pakkiksella ja Bolidenissa. Lunta piisaa ja se on koirista ihanaa. Kuten huomaatte, Mosse pystyy ulkoilemaan ilman housuja. Housut ovat kuitenkin tallessa kuistissa, joten ne otetaan taas käyttöön, jos siltä näyttää. Yhdet silkkibokserit olivat vähän naftit siihen käyttöön, mihin ne ostin, mutta ehkäpä Mosse voisi käyttää niitä kesällä uimahousuina.  

Välillä vauhtia on niin, ettei kamera pysy mukana. Tässä Mosse on menossa...

ja tässä tulossa. Mosse on tällainen hymypoika.

Nanallakin on hyvä vauhti! Korvat ihan lepattavat pystyssä. Tähän täytyy laittaa kommentti noista Nanan kynsistä. Ne on kyllä leikattu, vaikka ne näyttävät pitkiltä. Kun tassukarvat leikkaa oikein lyhyiksi, niin kynnet korostuvat. Kirjoitan siksi, että joku luuli, että en ole leikkannut niitä. Koirillamme on hyvin erilaiset kynnet. Nanalla ydin kasvaa kärkeen asti. Mossen kynsiin kasvaa tyhjä kasvuosa, joka on ihanteellisen helppo klipata pois.

Mosse on syönyt maanantaista asti Dolagis-kipulääkettä ontumiseen. Leikkejä ja lenkkejä on siis jouduttu nyt vähän rajoittamaan. Nuo ontumiset ovat niin ikäviä, vaikka niiden syy onkin selvillä. Toivottavasti lepo ja lääke auttavat jälleen! Näissä kuvissa Mosse torkkuu yläkerrassa rappusten päässä.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Kiitos teille, jotka aina ilahdutatte kommenteillanne!