Huonot vai hyvät uutiset ensin? Huonot, ok. Mosse ontuu. Ei paljon, mutta kuitenkin selvästi ontuu. :( Ajattelimme ensin aloittaa Rimadyl-kuurin, mutta muistimme, että viimeksi sovittiin, että jos oireet vain jatkuvat, niin ennen seuraavaa lääkärikäyntiä ei anneta kipulääkettä ja pidetä levossa, vaan ennemminkin rasitetaan jalkaa. Näin voidaan saada jotain uutta tietoa kivusta. Mosse käy nyt siis normaalisti kävelyillä. Maanantaina koitan uudelleen tavoittaa lääkäriä, jos vaikka pääsisimme uusintakuviin. Maija oli laittanut leofoorumiin linkin nivelrikkoisen koiran barf-ruokailusta. http://www.calcifers.net/39  Todella monipuolinen ja hyvä linkki! Muutamme nyt hieman Mossen ruokailuja. Lihaa vähemmän, rustoja/ selkärankoja jne. enemmän. Mosse ja Nana saavat nykyään Nutrolin-öljyä. Jospa sekin osaltaan auttaisi vaivoihin. Mossen paino on tällä hetkellä 64 kg, Nanan 53 kg. Nämä punnitukset on tehty tänään matkahuollossa.

Leofoorumissa oli juttua siitä, miten jotkut leot eivät ole lähteneet muiden kuin omistajiensa kanssa lenkille. Meillä kävi mökillä niin, että Nana lähti aina iloissaan isäni ja Mossen kanssa lenkille, mutta kun he pääsivät mäen päälle, Nana laukkasi takaisin mökille. :D Näin tapahtuu yhä, jos Nana ei ole alkulenkkiä remmissä. Vaikka Nana tykkää niistä lenkeistä tosi paljon, se ei halua lähteä tontin rajojen ulkopuolelle, jos minä jää mökille. Mamman mussukka. <3

Nana ja minä olimme keskiviikkona kävelyllä Ilonan, Madden ja Miisan kanssa. Huomenna tapaamme taas. Mukavaa!

Tänään Minessa tuli meille päiväkodista. Olimme autolla hakemassa häntä, kun tulimme suoraan asioilta. Kun Minessa meni autoon, eikä Nana ollut siellä, hän oli ihan hämmästynyt ja sanoi: "Nana ei ole täällä. Voi ei! Voi Nana-raukkaa. Se on eksynyt!" :D Nana odotti mummulassa, jonne menimme leikkimään. Lempparilelut eli pienet muovieläimet otettiin esiin ja Mosse ja Nana kävivät seuraksi kamariin nukkumaan.

Jonkin ajan kuluttua koirat siirtyivät nukkumaan taustalla näkyvään eteiseen. Nana nukkui kamarin ovella ja Mosse eteisen vasemmassa reunassa, salin oven edessä. Oikeasta reunasta lähtee portaat eläkertaan ja kuvassa näkyy "ristikko", joka muodostuu portaiden tukipuista. Mosse liikahteli, ehkä unissaan, eikä Nana tykännyt siitä. Nana havahtui ja murisi. Kun Mosse liikkui lisää, Nana ärähti, kuitenkin koko ajan kyljellään maaten. Ja arvatkaapas, mitä sitten tapahtui! Mosse meni portaiden alle (eli näkyvän "ristikon" taakse) piiloon!! Ikinä ennen ei näin ole käynyt. Mosse-poika kunnioittaa vanhusta. No, Mosse pääsi sitten salin kautta pois tilanteesta. :) Tässä Mosse makoilee vielä rauhassa salin oven edessä.

Minessalla on leikkinorsu, joka ääntelee, kävelee ja heiluttaa korviaan. Minessa selvästi ajattelee, että norsu tavallaan on elävä. Tänään jälleen luimme kirjaa, jota norsu kuulemma tosi mielellään kuuntelee. :D Norsu näyttää kärsällään kuvia, joista luemme.

Minessan toivomuksesta Nanakin sai lukea kirjaa ja näyttää kuvia! :D Kirja ei kyllä Nanaa kovin kauaa jaksanut kiinnostaa.

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoillemme!