Olimme Nanan kanssa sukuloimassa Itä-Suomessa. Meillä oli todella vaiherikas ja mukava reissu. Tässä on muutamia kuvia matkan varrelta. Ensimmäinen pysähdys oli Lestijärvellä Åke ja Maikki Utterin luona. Kiitos virkistävistä jäätelöistä! Kuva jäi valitettavasti ottamatta... Keskiviikkona menimme tätini ja setäni luokse Ahvensalmelle. Siellä oli ihana pulahtaa veteen ja rentoutua matkasta.

732454.jpg

Pääsimme tutustumaan uudistettuun ja laajennettuun navettaan, jota setäni meille esitteli. Nana jäi kyllä aina hienosti ulkopuolelle odottamaan, kun kävimme läpi koko laajaa rakennusta aina eri oviaukoista käsin. Laitan tähän kuvan myös pikkuvasikoista. No, nämä eivät kyllä ole niitä pienimpiä. Kiitos mukavasta lepohetkestä luonanne Ulla ja Tuomas!

732455.jpg

732456.jpg

Torstaina jatkoimme matkaa Haapakallioon Nanan veljen Hipun ja hänen perheensä luokse. Perheeseen kuuluvat Heidi, Make ja kohta 2-vuotias Valtteri sekä tietysti leot Hippu ja Hilma. Kuvassa Nana, Heidi ja kesäkampauksen saanut Hippu.

732457.jpg

Kuvassa vasemmalta Hippu, Nana ja Hilma. Hipulla on mantteli suojaamassa kovasti pörränneiltä kärpäsiltä. Tosi hienosti tämä aiemmin vain kerran toisensa tavannut leolauma tuli toimeen keskenään. :) Taustalla näkyy aitta, jossa nukuin.

732465.jpg

Kyllä sitä tuntee itsensä tervetulleeksi, kun pyyhekoukkukin on varustettu nimikyltillä!!

733189.jpg

Hipulla ja Hilmalla on aivan upea oma kotitalo! Kävimme sisälläkin tutustumassa, enkä kyllä yhtään ihmettele, että koirat viihtyvät tuolla.

732458.jpg

Heidi piti meille toko-koulutusta! Kiitos!! Oli tosi mukavaa tehdä pieniä harjoitteita. Nyt, kun tiedämme Nanan kaihista, on aika yllättävää, miten hienosti hän selvisi kaikesta ja myös koko uudesta laajasta pihamaasta. Tässä Nana ja Hilma paikallaan olossa.

732459.jpg

Heidi ja Hilma, perusasento.

732460.jpg

Heidin kanssa kävimme uittamassa tyttöjä läheisellä järvellä koirien uimapaikalla. Hilma oli tosi riehakkaalla päällä! :) Tässä kuvassa Nana kapuaa karkuun. Järvellä oli myös 9 kuikkaa ja sekös minua ilahdutti! Ne ovat kyllä niin upeita lintuja.

732462.jpg

Hilman uimalookia...

732463.jpg

...ja Nanan.

732464.jpg

Etualalla sisarukset Nana ja Hippu. Jalatkin ovat samalla lailla!! Saimme useaan kertaan hämmästellä näiden sisarusten samanlaisia ilmeitä ja eleitä. Sekoitimmekin koirat pariin otteeseen!! Mm. Hipun ääntely hänen kellahtaessaan tyytyväisenä pitkälleen tai juostessaan unissaan on täysin saman kuuloista kuin Nanalla. Ulkoakin kuului kovin tuttuja ääniä, vaikka Nana oli välillä sisällä. :) Pikkuisen kuvasta saattaa erottaa myös Hilma-neitiä, joka on taas parkkeerannut pöydän alle.

732466.jpg

Vasemmalta Nana, Hippu ja Hilma. Oikean puoleisesta ovesta mentiin minun huoneeseeni. Oli siellä ihana ja turvallinen nukkua leolauman torkkuessa terassilla. Viimeinen yö oli kovin sateinen ja sain kaikista kolmesta seuraa. :)

732467.jpg

Kävimme Heidin ja Valtterin kanssa tutustumassa Kerimäen vanhaan puukirkkoon. Se oli aivan valtavan suuri!! Sisätilojakin oli kolmessa kerroksessa!! Hienokin tämä kirkko oli. Valtteri jaksoi tosi kivasti olla mukana: :) Valtteri oli muutenkin tosi mukava pikkumies!!

732468.jpg

732469.jpg

Sunnuntaina menimme Juvalle KV- näyttelyyn, jonne Hilma osallistui. Olimme leirissä Even, pikkutytön, Ollin ja Olvi-leon kanssa. Taustalla näkyvät hurjat sadepilvet.

732470.jpg

Olvi ja Ollin peittelemä Nana.

732471.jpg

Heidi ja Hilma kehässä. Tuloksena tosi hienosti NuoEri1 ja PN4! Paljon onnea kauniille tytölle!!! Sitten olikin aika sanoa hyvästit tällä kertaa ja lähteä jatkamaan matkaa Nanan kanssa Hämeenlinnaan. Kiitos Heidi ja perhe tosi hienosta ajasta luonanne!!!

732472.jpg

Mökillä Barruddenilla Nana ja Mosse. Mosselle maistuu ruoka oikein hyvin, kun Nana on maisemissa, vaikka muuten syöminen välillä vähän tökkii. 732473.jpg

Ilma oli koko ajan sateinen, mutta eihän sellaiselle mitään mahda. Hyvin tuntui tuo uiminen kuitenkin Nanalle ja Mosselle maittavan. Tässä tosin harrastetaan vain kahlaamista. :)

732474.jpg

Hei, hei Mosse. Pian taas tavataan!!

732475.jpg