Eilen Nana sai viimeisen kortisonin suun kautta, aamulla loppuivat Voltaren-tipat. Pred Forte-tippojakin menee enää neljästi vuorokaudessa. Lisäksi Nanalla on Trusopt-tiputus kahdesti vuorokaudessa. Kaikki siis hyvin? No, miten sen nyt ottaa...Aamulla, kun Nana tuli syömään, ihmettelin sen outoa ulkonäköä. Kun katsoin sitä tarkemmin huomasin, että vasen silmänalunen ja poski olivat kovasti turvoksissa. Kuvassa turvotusta voi olla vaikea nähdä, mutta ainakin tuo silmän "leviäminen" näkyy selvästi.

1019998.jpg

1020013.jpg

Nappasin Nanan mukaani ja itkien riensin hakemaan apua. Onneksi isäni voi antaa ensiapua näissä tilanteissa. Soitin myös eläinlääkäri Pentti Tapiolle. Oli ikävää häiritä häntä sunnuntaina, mutta sitähän sanotaan, että hätä ei lue lakia. Kun Nanalla on ollut nyt niin paljon harmia, säikähdin todella tätä uutta tilannetta. Pentti Tapio rauhoitteli minua ja sovimme lääkityksestä, jota voisi kokeilla. Annoin sitten Nanalle Medrolia 8 mg sekä kyypakkauksen. Iltapäivällä annoin taas Medrolia, nyt 12 mg, ja yöksi Nana saa jälleen tuon 12 mg annoksen. Turvotus ei ole poissa, mutta se on kuitenkin laskenut paljon aamuisesta.

1020022.jpg

En tiedä, mikä reaktio tämä oli tai selviääkö sen syy koskaan. Ampiaisen pisto tms. voisi olla syynä tai johonkin törmääminen. Mistään tällaisesta ei kuitenkaan ole havaintoa. Pääasia nyt vain olisi, että tilanne rauhoittuu kokonaan!

1020040.jpg

Mosse, toinen potilaamme voi hyvin. Kaulus ei hänen menoaan haittaa ja senpä vuoksi kaulusta on saatu paikkailla jo useampaan kertaan! *hih* Vielä siitä kuitenkin näkee läpi. ;)

1020041.jpg

Huomenna Mosse sitten lähtee Ruotsiin lastenvahdiksi. Sitä ennen on hyvä hiukan levähtää. :)