Tänä viikonloppuna on tapahtunut paljon. Perjantaina Mosse pääsi pitkästä aikaa Sannanrantaan metsälenkille! Pidin sen varmuuden vuoksi vielä kiinni, että se ei laukkaisi. Mandyn riemulla ei ollut rajoja, kun se tajusi, että Nanan lisäksi autosta tulee Mosse. Mandy kirmasi iloissaan.

2127616.jpg

Tästä saat Mosse pusuja, ja tästä, ja tästä... Mandy kävi aina välillä kyllä pussaamassa Nanaakin. :)

2127623.jpg

Mandy osaa tehdä hienosti mangusti-asennon! Nana seuraa vierestä. Odottaminen palkittiin, sillä Mandyn Hanna antoi namuja ihan tavallisellakin istumisella. :)

2127635.jpg

Lauantaina juhlimme Suomen itsenäisyyspäivää! Yö oli meillä todella rikkonainen ja väsymykseltäni en saanut edes laitettua tänne blogiin mitään itsenäisyyspäiväjuttua, mutta juhlittiin yhtä kaikki. Kävimme jumalanpalveluksessa ja sankarihaudoilla. Iltapäivällä Nana ja minä menimme Bolideniin metsään Hannan ja Mandyn kanssa. Mandy ja Nana haistelevat edellisten ulkoilijoiden terveisiä.

2127670.jpg

"Hmm... mihinkähän Mandy meitä vie", tuumii Nana.

2127678.jpg

Juostaanpa vähän yhdessä! Nana ja Mandy.

2127680.jpg

Tänään on toinen adventti! Taas ollaan lähempänä joulua. "Nyt syttyy toinen kynttilä ja valo laajenee. Suo Isä tänne Jeesuksen, se hetki lähenee."

Vietimme Nanan kanssa jälleen erittäin rauhattoman yön. :( Nana on nyt oksennellut kahtena yönä muutamia kertoja. Ulkona on siis rampattu kuutisen kertaa yössä. En tiedä, mistä on kyse. Tänään tuli mieleeni, jos se voisi olla vaikka närästystä. Nyt Nana saa sitten Rennie-tabletteja. Ensi yön aion olla Pakkiksella, koska siitä pääsen helpommin Nanan kanssa ulos. Tällä hetkellä Nana nukkuu tässä vieressäni ihan rauhallisesti. Toivottavasti kyse on vain väliaikaisesta närästyksestä, joka hoituisi noilla lääkkeillä! Päivällä Nana oli ilahduttavan hyväkuntoinen ja olimme leotreffeillä Bolidenissa. Nana huomasi, että Samilla oli käsi taskussa... ja aivan oikein, taskusta löytyi namuja. :)

2127784.jpg

Minessa oli mukana treffeillä. Hän esitteli Mandylle uutta lintuaan. Vauvapulkka on oikeastaan jo liian pieni, mutta en lähtiessä muutakaan löytänyt.

2127799.jpg

Jee!! Mossekin tuli isäni kanssa ja sai juosta vapaana Mandyn kanssa. Voi sitä riemua!

2127806.jpg

2127815.jpg

Minäkin tulen mukaan... Nana liittyy joukkoon.

2127821.jpg

Minessa rakastaa näitä koiria. <3 Hienosti hän jaksoi olla mukanamme ja käveli metsässä lähes tunnin verran. Välillä oli mukava hellitellä koiria.

2127830.jpg

2127832.jpg

Mitä olisikaan lenkki ilman herkkuhetkeä! ;)

2127836.jpg

Hyvää uutta viikkoa kaikille!!