Mosse on viettänyt tätä syksyä enimmäkseen mökillä. Se viihtyy siellä erinomaisesti vanhempieni kanssa. Mosse on mukana kaikessa tekemisessä aamusta iltaan. Verkoille se ei tosin pääse mukaan, mutta se seuraa sitten tarkkana rannalta ja rientää aina venerantaan häntä heiluen tulijoita vastaan. Tässä on aika hauska kuva Mossesta. Se on jemmannut isäni kengät itselleen, ettei isäni pääse vahingossa lähtemään lenkille ilman sitä. Vaikka eipä sellaista juuri tapahdu. Isäni ja Mosse ovat kyllä lähes erottamattomat! :)

961583.jpg

Yhtenä päivänä oli ollut todella sateista. Äitini antoi Mosselle luun, joka oli sitten tarkoitus syödä sisällä. Luu oli sellainen nahkaluu. Eihän Mosse tietenkään sitä heti halunnut syödä, koska kaikki tuollainen pitää aina päästä jonnekin piilottamaan! Aada-siskolla on kuulemma ihan sama tapa. Kun ulos ei päässyt, Mosse keksi piilottaa luun maton alle. Se "kaivoi" sen sinne oikein huolellisesti ja meni sitten muina miehinä keittiöön. Sieltä se sitten teki yllätyshyökkäyksen luun luokse!! Aivan innoissaan se hyppi tasajalkaa (kaikilla neljällä jalalla) luun päällä ja oli ihan pentumaisen innoissaan! :D Mosse on hauska poika, jonka kanssa tapahtuu aina jotain mukavaa. Tämä seuraava kuva ei ole otettu mökillä, mutta laitan sen tähän, koska se sopii aiheeseen.

961648.jpg

Mosse on kovasti fiksoitunut autoomme. Kun vanhempani ja Mosse menevät johonkin kylään, jossa on esimerkiksi liian kuuma sisällä, niin että Mossse saisi mieluummin olla pihalla, se ei suostu tulemaan autosta pois. Siellä se istuu takatilassa luukku auki vaikka kolme tuntia, mutta ei suostu tulemaan pois ennen kuin ollaan taas mökillä. Sama asiahan on, kun he matkustavat Kokkolasta Hämeenlinnaan. Mosse istua nököttää takatilassa taukojen aikana. Ei vaivaa pissahätä eikä jano. Pääasia, että saa olla autossa. :D

Meillä on Nanan kanssa jo kovasti ikävä Mossea. Vielä viikon verran pitää malttaa ja sitten taas tapaamme!! :)

Lisään tähän vielä kuvan, jonka Wallu-kissa lähetti Nanalle eläintenpäivän (4.10.) kunniaksi. Kuvan Wallusta soittamassa sähköurkuja on tänään ottanut työkaverini Hanna, Wallun "äiti". 

961762.jpg