Nana kävi tänään silmälääkärissä kontrollissa. Oikeasti kontrolli olisi ollut huomenna, mutta siirsin sen tähän päivään. Silmänpaineet olivat taas erinomaiset (oikea 7, vasen 8). Leikattu silmä oli muutenkin hyvän näköinen ja lääkitystä vähennettiin. Toinenkin silmä näytti hyvältä, mutta poski on yhä turvoksissa. Taina arveli, että kyseessä voisi olla paise poskihampaan juuressa, koska siitä kohdasta turvotus/patti ei ollut lähtenyt pois kortisonihoidolla. Nanalle aloitetaan siis anbiooottikuuri, jonka jälkeen tilannetta katsotaan uudelleen. Kun soitin Pentti Tapiolle kertoakseni Nanan kuulumisia, hänkin arveli, että vika voisi hyvinkin olla hampaassa. Nanan kuva (tosin vanha, joten tässä ei turvotusta näy) kertokoon meidän molempien mielialasta.

1023099.jpg

Jokseenkin siis kyllästyttää tämä uusien vaivojen tuleminen, mutta oikeasti emme valita. Hyvä niin kauan, kun nämä vaivat ovat sellaisia, joita voi hoitamalla parantaa! Ja kyllä tuli hyvä mieli, kun lähtiessämme lääkäristä Taina katsoi Nanaa ja sanoi: "Kyllä tämä sitten on ihana koira!"

Nanan lääkitys on nyt tällainen:

klo 7.30 Trusopt-tippa

               Pred Forte-tippa

               Antirobe 300mg (antibiootti)

               2 kpl hainrusto-vihersimpukkakapseleita

klo 15.30 Pred Forte-tippa

klo 19.30 Trusopt-tippa

                Antirobe 300mg (antibiootti)

klo 23.30 Pred Forte-tippa

Aivan valtava muutos siis on tapahtunut lääkityksessä! Toivomme kovasti, ettei silmätippojen määrän vähentäminen nyt sitten aktivoi mitään tulehdusta silmässä. :)