...lähdettäisiin mökille. On pikkaisen venynyt tämä lähtö, välillä mukavista ja välillä ikävistä syistä. Tänään oli viimein tarkoitus lähteä aikaisin aamulla, mutta Minessa jäikin yöksi eli olen vasta tässä nyt pakkaillut. Meillä oli eilen kiva iltapäivä Minessa-kummitytön ja Nanan kanssa. Kävimme metsässä kävelyllä pariin otteeseen ja hienosti Minessa siellä jaksoi kävellä! Lenkin jälkeen Minessa tarjosi Nanalle vettä.

1747676.jpg

Metsäkävelyn jälkeen menimme Sannanrannalle. Kiitos Varpu kaikesta! Teille tullessa tuntuu aina siltä kuin kotiin tulisi! Minessa sai tavata Mandyn, Toivon ja Sassyn ja ihmetteli kovasti näitä pieniä koiria. Suunnistimme koko joukko yhdessä rantaan.

1747680.jpg

Nana meni riemuiten viilentymään meren aaltoihin! Minessa halusi mielellään mukaan! Ensimmäisellä kerralla Minessa tyytyi kahlailemaan, mutta ennen kotiin lähtöä hän kävi Nanan kanssa ihan uimassa! Rohkea tyttö! Vedessä oli tosi mukavaa, mutta vain niin kauan kuin Nanakin oli siellä. On jännä huomata, miten tärkeä Nana hänelle on. Mossekin kyllä, mutta Mossehan on nyt mökillä.

1747679.jpg

Uimisen jälkeen saimme välipalaa ja sitten oli pihaleikkien aika. Minessa vei norsun lepäämään Nanan kainaloon. :)

1747686.jpg

Laitan tähän loppuun vielä Nanan kehoituksen kaikille lomailijoille: Huolehtikaa hampaittenne kunnosta!! Nanalta on aiemmin poistettu yksi hammas edestä, kun se oli katkennut. Ollessamme viimeksi kävelyllä Mandyn kanssa, Nana sai riemukseen rouhenamun, joka kuitenkin tarttui jotenkin oudosti kiinni. Lopulta huomasimme, että se oli juuttunut tyhjän hampaan paikalle. Auts! Onneksi se irtosi helposti, eikä tämä välikohtaus vaikuttanut Nanan namihaluihin lainkaan lannistavasti. ;)

1747692.jpg

Mökillämme ei ole nettiyhteyttä, mutta käyn varmaan välillä kirjastossa lukemassa postia ja laittamassa jotain päivitystä tänne blogiin. :)