Minessa oli tiistaina päiväkodin jälkeen mummulassa käymässä. Hän on kovasti ihastunut pehmokoiranpentuun, jonka aikoinaan ostin Yalille. Kun tuli välipalan aika, Minessa vei pennun Nanalle hoitoon. <3 Nana laski päänsä rauhallisesti siihen pennun päälle ja Minessa oli tyytyväinen, kun pentu ei päässyt hukkaan. Kuvat ovat äitini ottamia, kun Minessa meni välipalan jälkeen hakemaan pentua "hoidosta".

Tänään oli jälleen ollut extempore aamupäivätreffit!! :) Minä jään näistä aina paitsi, mutta pääasia on toki se, että koirat nauttivat. Nämä kaksi seuraavaa kuvaa ovat Mandyn Hannalta. Kiitos!! Vasemmalta Nana, Mosse ja Mandy.

Mandy halaa Mossea. ;)

Nana ja minä olimme tänään iltapäivällä "Nanan lenkillä" Ompun ja Sirpan kanssa. Omppu (kuvassa vasemmalla) oli kasvanut kovasti. :) Kiitos kivasta lenkistä!

Eilen Nana oli hieronnassa ja tänään oli vuorossa peseminen. On kyllä tosi helppoa, kun Nana menee kylpyammeeseen (takajalat nostan), seisoo rauhassa pesun ajan, kääntyy siellä käskystä huuhtelun aikana, ravistaa ja hyppää itse pois. Sitten se menee levittämälleni alustalle ja makaa pyyhkeen alla kuivumassa. Loistava tyttö! Moni suoriutuu pesusta varmasti ihan yhtä hienosti, en sitä yhtään epäile. Olen vain niin tyytyväinen, kun nämä pesuhetket ovat näin helppoja. :)

Kun Nana oli saanut kuivua jonkin aikaa, menimme Pakkikselle Mossen seuraksi, kun vanhempani olivat poissa. Nana käpertyi lempipaikkaansa kaakeliuunin eteen. Paikka on mieluinen sen vuoksi, että siinä on viileää, kun uunia ei ole nyt lämmitetty.

Uskollinen Mosse käpertyi puolestaan ulko-ovelle pää isäntänsä saappaiden päällä. :)

Nyt Nana on jo lähes kuiva, mutta harjaan sen kuitenkin vasta aamulla. Karvaa lähtee, lähtee, lähtee ja lähtee!! Täytyy toivoa, että enää ei tule kovia pakkasia. ;)