Taas vähän päivitystä kuulumisiin. Nanan silmä ei kestänyt ilman Voltaren Ophtha tippoja eli ne on aloitettu uudelleen. Samalla jouduin nostamaan Prednisolon annosta väliaikaisesti silmän rauhoittamiseksi, mutta nyt ollaan palaamassa 10 mg annokseen ihan parin päivän sisällä. Hienoa! Nanalle on aloitettu Nutro+-geeli tueksi tämän uuden ruoan rinnalle. Jospa näin päästäisiin alkuun tuon painon kohottamisen kanssa. Nana on reipas ja on ollut nyt taas mukana metsälenkeillä.

Minessa on ollut muutamana päivänä leikkimässä koirien kanssa ja mukavaa on ollut. :) Nana auttaa Minessaa avaamaan palikkalaatikkoa. Osuikin tassu sopivasti, koska juuri tuohon suuntaan vetämällä kansi liukuu pois. Nämä palikat ovat olleet käytössä jo lähes 40 vuotta eli tuo kannen kuluminen ei ole Nana aikaansaamaa.

1342535.jpg

Täällä on vielä joku palikka, huomauttaa Nana.  :)

1342536.jpg

Leikin jälkeen on Nanan aika ruokailla. Minessa häärää mielellään ruoan laitossa apulaisena.

1342540.jpg

Tässä on Mossen vuoro saada ateriansa.

1342537.jpg

Hei laukkaa ratsu reima... Mosse ja Minessa leikkivät. :) Mossella on unelmahermot Minessan kanssa. Tyttö saa tehdä mitä vaan Mossen kanssa. (Tietysti  huolehdimme siitä, että Minessa ei tee erehdyksessä mitään pahaa.) Ja kun Minessa nukkuu päiväunia ulkona vaunussa, Mosse makaa vieressä vartiossa. Kuvassa Minessalla on "Peppi-villasukat", jotka oma isoäitini on kutonut meille, kun olimme siskoni kanssa pikkuisia.

1342539.jpg

Tulipa vähän liian tumma kuva Mosse-pojasta, mutta laitetaan se nyt kuitenkin tähän.

1342532.jpg

Oma jalkani paranee leikkauksen jäljiltä hissukseen. Yhtenä päivänä se tuli tosi kipeäksi ja kun kipsi poistettiin huomattiin, että haava oli auennut kokonaan. Yyyh...ei ihme, että sattui. Nyt kipsissä on reikä siinä haavan kohdalla ja siitä putsailen ja hoidan haavaa päivittäin. Sitä ei voinut enää ommella, vaan nyt odottelen, että se kasvaa kiinni pikku hiljaa pohjasta päin.