Mosse on hot.  Mistä sen tietää? Siitä tietysti, että sillä on hotspot.  Onneksi se ei ole vielä paha, eikä toivottavasti  tulekaan pahaksi. Alue on oikealla, kankussa, noin puolen kämmenen kokoinen. Leikkasin siitä karvat pois ja hoidimme sitä isäni kanssa. Nyt Mossella on sitten taasen kaulus. Laittelen tähän pari kuvaa pääsiäisen ajalta, jolloin hotspotia ei vielä ollut. Olimme Bolidenillä kävelyllä ja nautimme, vaikka ilma ei ollutkaan kummoinen.

Tämä kuva on valitettavasti Mossesta tosi epätarkka, kun kameran säädöt olivat ihan väärät. Tunnelma kuvassa on kuitenkin niin ihana, että laitan sen tähän. Mosse ja isäni, oikeat ystävät!

Nana on voinut hyvin ja nyt, kun lumi alkaa sulaa, Nana liukastelee ja kaatuilee vähemmän. Kuraa ja rapaa tulee sisään, mutta siitä selvitään siivoamalla. Bolidenin lenkkien jälkeen ei kuraa onneksi vielä paljoakaan tule.

Lepohetken jälkeen on Nanalla ruokahetki ja Mosse loikoilee. Nana syö kolmesti päivässä pienemmän annoksen ja Mosse syö vain kahdesti. Aamulla Mosse syö lihaa ja kasviksia ja illalla on luuaterian vuoro.

Nana ja pääsiäisparvekkeemme Falanderinkadulla. Sisällä on enemmän pääsiäiskoristeita, mutta tuo narsissiruukku piristää mukavasti parveketta.

Oma rakkaani.  Nyt on tullut taas se aika, kun Nana haluaa nukkua ilta- ja aamuyön parvekkeella. Väliajan se nukkuu pedissään tai sohvalla ja lopuksi lattialla, jos muuten tulee liian kuuma.

Huomenna käyn töiden jälkeen Vaasassa lentokentällä hakemassa Laura-sisareni, joka tulee loppuviikoksi Kokkolaan.