Vietimme tänään tyttöjen kesken ihanan lomapäivän. Nana ja minä olimme Hannan ja Mandyn kanssa ulkoilemassa Ruotsalossa. Minulla oli mukana Hanna-rehtoriltani saamamme joululahja (tai oikeammin Nanan osa siitä lahjasta) eli rinkelilelu. Kiitos Hanna, Antti, Wallu ja Titus! Mandy oli tosi iloinen tästä yllätyksestä  ja ryhtyi heti kanniskelemaan ja noutamaan sitä! :)

2186606.jpg

2186609.jpg

Kun pysähdyimme hakkuuaukion reunaan, Nana luuli, että olisi herkkuhetki. Mandylla olikin aivan muut suunnitelmat. Se kurkotti saamaan lelua Hannalta remmistä, johon se oli laitettu hetkeksi "lepäämään"! :D

2186617.jpg

Nana löysi jotain hyvää haisteltavaa ja Mandy tuli toki myös haistelemaan.

2186625.jpg

Mandy hyökkää mitään aavistamattoman Nanan luo. :D

2186630.jpg

Kaunis Mandy kauniissa talvipäivässä.

2186651.jpg

Saimme myös ihailla punatulkkukoirasta, joka oli ihana väripilkku talvisessa maisemassa.

2186664.jpg

Mandy ja Nana peuhaavat. Nämä kahden koiran lenkit ovat Nanalle tosi mukavia, kun silloin sekin saattaa innostua leikkimään. Toki on hienoa välillä tavata myös suurella leoporukalla. :)

2186635.jpg

Tämä seuraava kuva on Mandyn Hannan ottama, kiitos Hanna! Mandy ja Nana ovat oikein vauhdissa!

2186717.jpg

Mamma, täältä mä tulen!

2186645.jpg

Huh, nyt riittää juokseminen hetkeksi aikaa. "Mummukoiran" tarvitsee välillä vähän levähtääkin. Kiitos Hannalle ja Mandylle mukavasta päivästä lenkillä ja sitten teillä kotona. Nana lähettää vielä pusun Mandylle... tiedätte kyllä, miksi.

2186654.jpg 

Usein kuulee kysymyksen, mitä teidän koirat syövät. Tänään vastaukseni kuuluisi, että Rimadylia. :/ Molemmille on aloitettu Rimadyl-kuuri. Nanakin on alkanut ontua samaa etujalkaa (oikea) kuin viimeksi. Kovasti se on myös jäykän oloinen. Jalka näytti vertyneen niin, että uskaltauduimme kävelylle, mutta lääkkeen vaikutuksen loputtua se on taas huono. Onneksi sain molemmille huomiseksi hieronta-ajan! Valjaiden ja hunajan avulla on Nanan kanssa pärjätty portaissa. Yhden kerran se jo lähti ihan iloisena niitä alas päin. Mosselle olen tilannut Hill's j/d-ruokaa. Toivottavasti siitä tulisi apua. Jos Nana alkaa oireilla niveliään lisää, niin pitää aloittaa tuo ruoka sillekin, jos se sille sopii ja maistuu.