Olin suunnitellut laittavani tänne vähän kuvia ja juttua niihin liittyen, mutta vuodatuksen galleria ei tällä hetkellä näytä uusia kuvia. Samaa ongelmaa on muillakin, joten ei kai voi muuta kuin odottaa, että asia saadaan korjattua. Siihen asti kuulumisia  tulee siis vain tekstimuodossa ja kuviin liittyvät asiat kerrotaan joskus myöhemmin.

Nanan kortisonilääkitystä vähennetään tänään niin, että iltalääke jää pois. Annos on nyt siis 30 mg aamuisin ja lisäksi ne Voltaren Ophtha silmätipat kolmesti vuorokaudessa. Silmä on ollut enimmäkseen tosi siisti. Katsotaan nyt, mitä tämä lääkityksen vähentäminen vaikuttaa siihen.

Eilen Nana kompuroi portaissa ja tuli mahallaan loppumatkan. :( Iltapissille ja yöpissille pitikin sitten laittaa valot käytävään. Muuten niin rohkea tyttöni ei ottanut askeltakaan, vaan jäi asumistasanteellemme seisomaan ja kurkkimaan. Voi raukkaa. Onneksi putoamisessa ei kuitenkaan käynyt pahemmin. Tänään päivällä mentiin portaat reippaasti, mutta illalla tuli pysähdys, kun valot jäivät laittamatta. Valot ovat Nanan mielestä nyt siis hyvin tärkeät. Pitää muistaa jatkossa käyttää niitä!

Mosse voi hyvin ja on reipas oma itsensä. Päivittäiset leikki- ja metsähetket ovat Nanalle ja Mosselle tärkeitä ja iloisia tuokioita. :)

Oma jalkaleikkaukseni ajankohta on nyt selvinnyt eli leikkaus on 7.2.