Pääsinpäs sittenkin Nanan kanssa veteraanikehään!! :) Tulimme Nanan ja äidin kanssa eilen tänne Kemijärvelle ja lähdemme huomenna kotiin. Nana sai ERIn ja oli vetskunartuista ainoa eli siis myös ykkönen. PN-kehässä Nana oli toinen, vaikka siinä oli narttuja neljä kappaletta. Nana ja kolme nuorten luokan narttua. Hyvä Nana! Urosveteraanikin oli ja se oli Kaarnikan Justus, 12-vuotias ihanuus. Tuomari Jari Laakso valitsi Nanan ROP-veteraaniksi ja Justus oli VSP-veteraani. Tuomarin mukaan kauneuden vuoksi näin päin, vaikka Justus on 12-vuotiaana henkisesti upea koira.

Nanan arvostelu: "8v 4kk. Erinomainen tyyppi. Upea rungon tilavuus. Kaunis väritys. Hyvä raajojen luusto. Kaunis pää. Ikä alkaa näkyä liikunnassa. Pitkää ikää ja terveyttä toivotaan!"

Olimme äsken Nanan kanssa kävelyllä ja nyt se nukkuu tässä huoneessamme ryhmäkehää odotellen. Päätimme jäädä siihen, vaikka se tarkoittaa myös toiseksi yöksi jäämistä. Kun en Nanaa aio alkaa kehissä tämä kummemmin kuljettamaan, on mukava nyt jäädä tässä näyttelyssä loppuun asti.

Näyttelyssä ROP oli nuorten luokan uros Namupalan Toivon Hurmuri. VSP oli nuorten luokan narttu Havu-Laavun Vuori-Leijona. Molemmat koirat saivat sertin. Paljon onnea molemmille! Oli jännä katsella koiria, kun niin selvästi huomaa, että sukupolvenvaihdos on käynnissä. Kun selitin äidille mukana olevia koiria, sanoi esimerkiksi, että tuolla on Mokan poika, Joren tytär, Roopen tytär, Kassun tytär... Näimme Manun kaksi veljeä sekä Ompun veljen. Mainita täytyy myös kummihauvani Hertan veli ja Besaroon Pavel, Papu-poikanen. :)  Kiitos kaikille mukavasta näyttelystä!