Tänään oli Mossella taas varsinainen harjaussessio! Kyllä siinä melkoinen aika menikin, kunnes koko turkki oli kunnolla pohjia myöten harjattu! Peitinkarva Mossella on karkeaa ja tosi helppo pitää kunnossa. Pohjavillasta huolehtiminen sitä vastoin käy työstä. Erityisen takkuuntuva on tuo kaulan alusta. Työstä pitää tietysti saada myös palkkaa ja palkkaa Mosse kyllä maksaakin. Suukkoja satelee ja kaikki paikat tulee pestyä, jos vaan antaa.  Välillä otetaan halaustauko. :)

869452.jpg

Harjaussession jälkeen otettiin muutama kuva pihassa. Mossen mielestä kuvaaminen ei ole maailman tärkein asia, eikä ainakaan asetteleminen, mutta tässä kuitenkin pari otosta.

869448.jpg

869451.jpg

869477.jpg

Mossella on kiva ja toimiva kroppa. Etujaloissa on ranskalaisuutta, mutta sehän ei menoa haittaa. Melko tuhdilta Mosse välillä kuvissa näyttää, mutta läskiä Mossessa ei ole. Eikä kyllä näillä syömisillä ja liikunnalla tulekaan. Vielä yksi kuva nallekarhustamme.

869450.jpg

Laitan tähän samalla kuvan perhosorkideastani, joka oli kesäloman aikana tehnyt minulle yllätyksen! Näin kaunis kukkavana oli minua täällä kotona odottamassa!

869453.jpg