Perjantaina eli eilen oli Mossella ostospäivä. Aamulenkin jälkeen se söi ja levähti hetkisen. Sitten se lähti papan ja minun kanssa Mustiin ja Mirriin ostoksille. Mosselle ostettiin uudet valjaat, koska edelliset ovat hanganneet sitä kainaloista. Ensin koitettiin Hurtan pehmustettuja valjaita. Niissä oli hyvät heijastimet. Näitä ei kuitenkaan ostettu, koska kainaloon tuli se pehmustamaton mahan alta menevä osa eli sama ongelma olisi jatkunut.

Sitten Mosse sai sovittaa Ratian täyspehmustettuja Y-valjaita. Ne istuivat tosi hyvin ja vaikka niissä ei ole varsinaista kahvaa, niistä saa hyvän otteen, jos Mossea pitää tukea. Heijastinta näissä valjaissa ei ole eli se puoli pitää hoitaa toisella tavalla.

Mosse sai myös uuden pannan. Se on tällä kertaa Hurtan nahkainen musta puolikuristava panta. Mossen ensimmäinen panta eli Yalilta peritty oli musta. Tässä välissä Mossella on ollut ruskea nahkapanta. Se on kuitenkin sen verran venynyt, että halusimme hankkia uuden.

Tämän lisäksi ostimme kanankauloja ja vihannesmössöä. Mosse vaikutti oikein tyytyväiseltä ostoksiin.

Huomenna alkaa kesäaika. Sen kunniaksi tänään sataa räntää! No, uusi lumi vanhan surma, näinhän sitä sanotaan. Hyvää kesäaikaa teille kaikille ja kiitos jokaiselle, joka on jättänyt kommentin!!