Ensimmäinen sinivuokonnuppu Pakkiksen pihassa on puhjennut!

Mossen häntää on nyt hoidettu mm. omenaviinietikalla. Kiitos Anne tästä vinkistä! Ensimmäinen hoito tosin kirveli poikaa, joka innoissaan vanhempieni kotiin tulemisesta sunnuntaina hakkasi närvimänsä kohdan ovenpieliin niin, että veri lensi. Huh. Yöllä poikanen katseli haikeana portille. Auto oli kotona, mutta isäni joutui yllättäin sairaalakeikalle. Nyt kaikki on hyvin ja isäni pääsi tänään kotiin.

Nana hoiti tänään äitiäni lämmöllään, kun sain äidin houkuteltua tähän Nanan viereen lepäämään. Olen itse usein ammentanut voimia Nanasta juuri näin.

 

Huomasin sunnuntai-iltana, että Mosse pääsee nakertamaan häntäänsä kauluksesta huolimatta. Se on niin notkea poika. Maanantaina ostimme paljon kuminauhaa ja nyt Mossella on taas uusi housuviritys, joka näyttää toimivan oikein hyvin. Mosse pystyy olemaan vapaasti niin sisällä kuin ulkona myös juominen ja syöminen onnistuu, kun kaulus ei ole haittaamassa. Tässä Mosse odottaa aamujuustoa, jonka sisään laitetaan kilpparilääke.

Häntäkin heiluu hyvin housuista ja häntäsuojasta huolimatta.

Lääkäri oli sitä mieltä, että Mosse ei oireile muita juttuja hännän kautta, vaan ongelma on nimenomaan hännässä. Siksi häntäsuoja on nyt tarpeen hännän paranemisen jälkeenkin, jottei Mosse vahingoita sitä esim. ovenpieliin, kun se heiluttaa sitä.

 Rakkaat Nana ja Mosse.