Minessa ja Mosse ovat hyviä ystäviä ja miksi eivät olisi. Mosse tuli meille 2006 kesällä ja Minessa syntyi sitten syksyllä. Tässä Mosse saattaa Minessan aamulla kouluun.

002-normal.jpg

Lauantaiaamuna (eilen) kahdeksalta menimme lintutornille syömään aamupalaa. Pitkospuut olivat talven jälkeen huonossa kunnossa, eikä lintujakaan (joutsenia) ollut, mutta meillä oli silti mukavaa. Leppä kukki kauniisti!

033-normal.jpg

042-normal.jpg

Mossea emme koskaan ota ylös torniin, mutta tällä kertaa se osoitti kovasti halua tulla ylös asti. "Olen selvittänyt ensimmäiset portaat. Enkö saisi tulla ylös asti?" Ei Mosse, et saa, koska alan tuleminen voisi olla kohtalokasta.

051-normal.jpg

Siirryimme syömään alatasanteelle, jotta saimme olla kaikki yhdessä. Minessan nallekin pääsi aamuretkelle mukaan.

055-normal.jpg

Kotona Pakkiksella Mosse ja Minessa olivat pihassa. Minessalla on hiekkalaatikko tuolla kivien takana.

067-normal.jpg

Minä pesin pyykkiä yläkerrassa ja alas tullessani näin tämän suloisen näyn. Jokaisella pitäisi olla tällainen turvallinen ystävä, johon voi nojata.

066-normal.jpg

065-normal.jpg

Ystävykset ehtivät myös leipoa lauantaiherkkuja.

088-normal.jpg

Minessa oli iltapäivällä pari tuntia synttärijuhlissa ja Mosse ja minä vaeltelimme sen ajan metsässä. Meillä on ollut erikoisia metsävaelluksia. Mosse jäljestää suurimman osan ajasta jotain ja on hyvin määrätietoinen etenemisestään. Kuljemme siis missä milloinkin, enkä edes koko ajan ole ihan selvillä, missä olemme. Tuolla alueella ei onneksi voi eksyä kokonaan.

008-normal.jpg

007-normal.jpg

077-normal.jpg

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille tämän sadunomaisen kuvan myötä. Ehkä voit ajatuksissasi istahtaa tuolle penkille levähtämään.

078-normal.jpg