Juhannusaattona soitin ja kysyin Doran vointia. Kun kuulin, että se on yskinyt ja rohissut, lähdin hakemaan sitä Helsingistä junalla Kokkolaan. Helsingin ilma ei vaan nähtävästi sovi Doralle, jolla on krooninen keuhkoputkentulehdus. Dora oli iloinen ja suloinen, kun Henna toi sen asemalle. Menomatka kesti junalla vajaat neljä tuntia, mutta paluumatka seitsemän tuntia. Iltajuna pysähtyi usein ja se seisoo joillain asemilla jopa puoli tuntia. 

DSCN1732%20%282%29.jpg

Meillä oli Doran kanssa hyvä matka. Tamperelle asti vaunussamme oli lisäksemme vain yksi rouva pienen koiransa kanssa. Tampereen jälkeen koiria tuli neljä lisää. Dora söi ja joi ennen Tamperetta. Tampereella oli hyvää aikaa käydä pisulla ja sen jälkeen olikin hyvä ottaa taas lepohetki. Vaunussa oli pitkän käytävän päässä peili, josta otin meistä kuvan, kun tulimme ulkoa pisulta.

DSCN1736%20%282%29.jpg

Juhannusaattona ja -päivänä satoi, joten luonto oli iloinen! Tänään on ollut aurinkoinen päivä ja olemme viettäneet sitä pihalla. Dora voi iloksemme hyvin. Se ei ole yskinyt, eikä rohissut. Ihanaa.

DSCN1804%20%282%29.jpg