Sunnuntaina koitti ilonpäivä, kun Minessa pääsi taas Mossea hoitamaan. Vanhempani ja Mosse tulivat kotiin vajaaksi viikoksi ja huomenna lähdemme taasen mökille. Mosse on voinut hyvin ja sitä on niin harjattu kuin hellittykin.

Mossen inhokkijuhliin kuuluvat kaikki paukuttelujuhlat eli se on varmasti tyytyväinen, kun pääsee mökille pois Kokkolan Venetsialaisista. Näin hyvältä on Mossen kesä maistunut, nam.Mårbackapelargonit kukkivat mökillä vanhempieni makuukamarin ikkunalla. Mosse touhusi omiaan pikkuverannalla ja oli söpö. Verannan oveen se kävi öisin koputtamassa, jos se halusi sisään. Se viihtyi aika paljon ulkona öisin. Saa nähdä, muuttuuko sen mieli nyt syksyä kohti mentäessä.Mosse on välillä niin hirmuisen liikuttava. Se saattaa tulla pyytämään vettä, vaikka istuisimme veden äärellä. Kyllä siitä kuitenkin löytyy myös itsenäisyyttä veden etsimisessä.
Vettä löytyi Kokkolassakin juotavaksi muualtakin omasta juomakupista.Kaikille täällä blogissa käyville oikein turvallista ja mukavaa viikonloppua!