Olen päivitellyt blogia tosi laiskasti. Eipä ole ollut oikein mitään erityistä kerrottavaa, ei edes uusia kuvia. Elämä sujuu entiselleen. Koirat ovat ihania, ruoka maittaa, painot on tarkistettu matkahuollon vaa'alla. Nana painoi 50 kg ja Mosse 63 kg. Nanan karva tosin ei kiillä kuten ennen, mutta olen aloittanut sille Biotin Forte -kuurin. Nanan uusi ruoka ei ole yhtä rasvaista kuin ennen eli ehkä silläkin on vaikutusta.

Käymme yhä lenkeillä Bolidenissä, mutta polut ovat monipuolistuneet sitä mukaan kuin hyttyset ovat kaikonneet.

Syksyn hajuja haistelevat Mosse ja Nana.

Mosse odottaa toista namua. Eihän yksi riitä mihinkään.

Eilen vietettiin Kokkolassa kesäkauden päättäjäisiä, venetsialaisia. Aamulla Nana nukkui pehmeästi ja keräili voimia päivää varten.

Päivän vietimme Pakkiksella. Tässä kukkaloistoa Pakkiksen pihassa. Kultapallot ovat mainioita syksyn ilahduttajia! Ne kestävät maljakossakin hyvin.

Illalla menimme totuttuun tapaan Sannanrannalle viettämään venetsialaisia ystäviemme huvilalle. Kiitos jälleen mukavasta illasta!  Hyvän ruoan jälkeen laitoimme ulos lyhtyjä.

 

Rantaan menessämme Nana kävi vielä uimassa, vaikka vesi oli jo hyvin viileää.

Illan pimetessä menimme taas rantaan ja saimme katsella kokkoa sekä vastarannalla ollutta ilotulitusta. Kesä on päättynyt, syksy voi alkaa. 

Vaikka päivityksiä on tullut verkkaisesti, ilahdun, jos jaksat kommentoida käydessäsi täällä lueskelemassa!