Tähän alkuun pieni info Nanan tiistaisesta vesijumpasta. Aluksi Nana käveli nopeudella kolme 12 minuuttia. Sitten oli vuorossa 5 minuutin lilluntaa runsaassa vedessä. Nana melkein nukahti siihen! Sen jälkeen Nana käveli vielä kolmosnopeudella 8 minuuttia. Hienoa Nana!! Huomenna menemme punnitukseen...Lisään tähän aivan suunnattoman ilahtuneena Nanan tämän päiväisen (9.5.) painon: 49,4 kg. Aivan huippu juttu!!

Nanan ja Mossen blogi on saanut Hannamaarialta tunnustusmaininnan.

       1538634.jpg

Perusteluissa lukee näin: " Nana ja Mosse. Ja viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, roturajojen yli leot Nana ja Mosse, kirjoittajana kaimani Hanna. Suurella sydämellä kirjoitettu ja mausteena paljon kuvia."  Kiitos paljon! Tuli oikein hyvä mieli. :)

Tässä nyt kerron sääntöjen mukaan valitsemani 5 blogia. Valintaa helpotti huomattavasti se, että kaikki tuttuni eivät kirjoita blogiin, vaan kertovat kuulumisistaan kotisivujensa uutisissa. No, vaikeaa tämä valinta kuitenkin oli.

1. Hippulan kennel. (en saa linkitettyä suoraan blogiin)Tämä on Nanan veljen Hipun, Hilman ja kummihauvani Hertan blogi. Käyn kurkkimassa sitä päivittäin. Heidi kirjoittaa monipuolisesti leojen kehityksestä ja harrastustoinnasta. Merkittävä leoblogi, josta saa paljon vinkkejä ja tietoa.

2. Wilma ja Aada. Tämä on Mossen siskon Aadan ja parson Wilman blogi, jossa Tuija kertoilee tyttöjen tapahtumista. Touhua riittää Tuijan elämässä monella rintamalla, joten päivityksiä ei tule kovin usein. Tämä on kuitenkin meille tärkeä blogi.

3. Fatima. Kolmas leoblogi, tällä kertaa Nanan siskontytön. Fatiman blogissa kerrotaan leotytön kasvusta pentuvaiheen kautta isoksi tytöksi. Perhesiteet ovat meille tärkeitä ja siksi Fatiman blogia seurataan tarkkaan harvoista päivityksistä huolimatta.

4. Belunan kennel. Tätä blogia olen seurannut erittäin tarkasti tämän kevään ajan. Arja on kertonut kennelinsä ensimmäisestä leopentueesta sellaisella rakkaudella ja antaumuksella, että sitä on ollut todella viehättävää lukea. Eilen ovat sitten ensimmäiset pennut lähteneet uusiin koteihin.

5. Pete, Isla ja Enzo. Tämä leoblogi tuli tärkeäksi tavallaan vähän ikävästä syystä. Täältä löytyi sairautta, samoin meiltä. Sairauksista, vaivoista ja niiden hoidoista kerrotaan suoraan. Iloitaan, kun menee hyvin ja surraan, kun nämä rakkaat leomme tuottavat huolta ja murhetta. Tämän blogin elämään mahtuu hyvin paljon muutakin kuin sairautta. 

Säännöt:
1. You have to nominate 5 blogs, which havent has awards before.
1. Anna tunnustus viidelle blogille, jotka eivät vielä ole tunnustusta saaneet.
2. Each of the blogs must have a purpose!
2. Valituilla blogeilla tulee olla tarkoitus, päämäärä.
3. The nominated blogs must make a link back to this page!
3. Tunnustuksen saaneen blogin on linkitettävä omaansa blogi, josta sen sai.
4. The logo from the award must be put on their blog and it must link back to this blog.
4. Tunnustuksen logo on laitettava omaan blogiin ja linkitettävä antajan blogiin.