Sain yhdeltä työkaveriltani kesälahjaksi pienen kirjan nimeltään Nalle Puhin pieni kirja viisaudesta. Luin sieltä kauhukseni seuraavan tekstin: "Kuinka säälittävää onkaan olla Eläin, jolle kukaan ei koskaan ole poiminut orvokkikimppua." Iiik! Nana raukka, jolle ei koskaan sitä ole poimittu. Päätin korjata tilanteen ja tässä on todiste siitä, että Nana ei enää ole "säälittävä". ;)

1606739.jpg

Tänään koitti odotettu päivä, jolloin tapasimme ensimmäisen kerran Mandyn (Belunan Kingly Mandy). Kylläpä oli hurmaava pikkuneiti!! Jotta Mandyn ei tarvitsisi olla "säälittävä" yhtä monta vuotta kuin Nanan, annoimme Mandylle oman orvokintaimen ja pienen luun. Nyt voivat Hanna ja Sami poimia orvokkikimpun pikkuiselle. :D

1606748.jpg

Mandy oli suloinen tyttö. Kun Nana Mandyn haistellessa käänsi päänsä pois, Mandy meni kauemmaksi. Tällaisista pennuista Nanakin tykkää. Oli myös mukavaa, kun oli useampi rapsuttaja. :)

1606764.jpg

1606776.jpg

1606789.jpg

Kävelimme metsässä. Se olikin Mandylle uusi kokemus. Välillä piti tietysti pysähtyä juomaan. Mandy on jo oppinut pullonsuusta juomisen taidon!

1606775.jpg

Pienelle tulee vielä väsy aika pian, emmekä sen vuoksi tehneet kovin pitkää kävelyä. Mandyn mielestä oli ihanaa päästä lopuksi levähtämään. :) Toivottavasti tapaamme taas pian uudelleen! 

1606795.jpg