Tänään olimme suunnitelluilla leotreffeillä. Mukana olivat Nana, Mosse, isäni ja minä, Mandy, Sami ja Hanna sekä Omppu ja koko heidän perheensä. Mossekin pääsi mukaan, vaikka ensin ajattelimme jättää sen kotiin ontumisen vuoksi. Sen tuli kuitenkin selvästi niin haikea mieli, että se pääsi hetkeksi mukaan treffeille. Olemme pohtineet Mossen ruokaa ja nivellääkitystä. Jotain lisäapua varmaan pitäisi nyt saada, kun tuota ontumista ja jäykkyyttä aina välillä kuitenkin on. Sami sai Mosselta tänään hellyyttä osakseen. Pusuja sateli oikein urakalla. Näimme jopa sellaisen ihmeen, että Mosse hyppäsi Samia vastaan pussaamaan häntä. Se kuva on Mandyn Hannan ottama. Kiitos kuvasta Hanna!

2183761.jpg

2183762.jpg

2183763.jpg

Nana nauttii, kun Sami rapsuttaa! 

2183760.jpg

Mutta nauttiiko Sami? ;)

2183867.jpg

Mosse ja Omppu leikkivät "kaksi pientä elefanttia"-leikkiä. Ne ovat matkalla hakemaan mukaan kolmannen "elefantin" eli taustalla näkyvän Mandyn.

2183869.jpg

Sami, Hanna ja leot Nana, Mosse ja Mandy.

2183871.jpg

Jussi kuvaa leoryhmää. Kaikki viilettivät namien toivossa paikalle, kun Jussi otti kameran taskustaan. Mandy, Omppu (takana), Nana ja Mosse.

2183873.jpg

Omppu (edessä) ja Mandy leikkivät ihan mielettömän paljon. Molemmilla vaikutti olevan todella mukavaa. Mosse partioi vieressä.

2183876.jpg

Mandy löysi ihania keppejä ja juoksi valtavaa vauhtia Omppu perässään. En voi kuin ihailla näiden leojen taitoa juosta ilman, että ne törmäilisivät puihin tms. kovassakaan vauhdissa. Ihmisiin ne joskus törmäävät, mutta silloin ihminen on yleensä yrittänyt väistää niitä ja joutunutkin suoraan niiden suunnittelemalle reitille.

2184360.jpg

Nana ja lyhyt talvinen päivä.

2183984.jpg

Sitten saatte taas katsella paria kasvokuvaa Nanastani. Olen nyt koittanut Nanalle valjaita ja hunajaa portaiden alas menemisessä. Valjailla voin kannatella sitä aika hyvin ja hunaja tekee tassuista paremmin pitävät. Nana raukka oppi jo pelkäämään portaita, vaikka se on aina ollut todella rohkea koira. Toivottavasti saamme pelon poistumaan. Käyn huomenna tutkimassa tassusuihkeita ja mietin jopa tossujen hankkimista portaissa kulkemisen helpottamiseksi.

2183980.jpg

2183982.jpg

Huomenna on suunnitteilla isojen tyttöjen eli Nanan ja Mandyn kävelyretki. Loma on ihana keksintö!! :)