Vietin miniloman Pakkiksella Nanan ja Mossen kanssa vanhempieni reissun ajan. Kyllä tuollainen omakotiasuminen voittaa kerrostalon kevyesti. Ainakin näin kesällä. ;) Rivitalohuoneisto voisi olla Nanalle ja minulle se paras vaihtoehto, mutta ainakaan vielä en ole löytänyt sopivaa. Pihan pitäisi olla tarpeeksi suuri, aurinkoinen ja kuitenkin suojaakin pitäisi löytyä. Olen myös päätynyt siihen, että huoneiston olisi hyvä olla yhdessä kerroksessa, etupäässä Nanan takia. Päätyhuoneisto olisi varmaankin mukavin, vaikka lämmönhukka niissä onkin suurempi kuin keskihuoneistoissa. Meillä on nyt niin hyvä koti (vaikka onkin kerrostalossa), että ei ole ihan helppoa löytää parempaa.

Kuvailin taas rakkaita mussukoita. :) Kahdessa ensimmäisessä ovat Nana ja Mosse, sitten toisin päin (Nanalla on suussa luun loppu). Lopuksi vielä kuva Mossesta. Tänään oli poutapäivä. Aurinkokin paistoi aina välillä, mutta ilma oli kuitenkin yllättävän kylmä.

1682158.jpg

1682163.jpg

1682165.jpg

1682167.jpg

Kiitos teille, jotka olette eläneet mukanamme Nanan ruokaepisodissa! Nyt Nana voi hyvin ja on onnellinen, kun saa taas syödä hyväksi todettua omaa ruokaansa. :)