Tänään on lauantai-ilta. Päivän aikana saimme käydä läpi kaikenlaiset keväiset säävaihtoehdot. Aamulla oli ihanan aurinkoista, päivällä pilvistä ja tuulistakin, illalla satoi ja jopa satoi vähän räntää. Islannin terveisiä eli tulivuoren tuhkaa ei täällä ole tullut alas, ei ainakaan niin, että tietäisin. Kukat olivat tänään pilvisyyden vuoksi kiinni, mutta eilen otin kävelyllä näin keväisen kuvan.

Kuluneena talvena "löysin" lehmusten kauneuden niiden hedelmien kautta. Niitä oli usein lumella ja ne lentelivät kauniisti tuulessa. Taivasta vasten katsottuna lehmukset ovat kuin täynnä pitsiä!

Nana sinnittelee lumikasoissa Pakkiksen pihassa. Muistan, kun Yali, joka oli syntynyt lokakuussa, koki ensimmäisen keväänsä. Se oli tottunut tekemään tarpeensa aina lumeen ja lumen huvetessa se etsiskeli kovasti, että mihin ihmeeseen se oikein voisi käydä pisumassa.

Nana: "Lumi on parasta, lumi on ihanaa!!" Ihmissilmään se alkaa kyllä olla jo kovin likaista.

Karhuahon kennelin Jonna (http://www.karhuaho.fi/) oli laittanut kivan postauksen blogiinsa. Siinä hän koirien kanssa esitteli heidän leojensa Nina Ottoson- aktivointipelit. Nanalla on näitä pelejä kolme. Ensimmäistä ostaessa en osannut sanoa, että peli tulee isolle koiralle ja se onkin pikkukoiraversio. Kaksi muuta peliä ovat Nanalle mieluisia. Se pyöritettävä peli on kiva ja helppo. Tämäkin on ihan helppo, jos en laittaisi noita ylimääräisiä palikoita esteeksi. Nanalle ne ovat vähän uutta ja siksi pelaaminen vei tällä kertaa enemmän aikaa.

"Ei aukeakaan näin vain nenun avulla."

"Mitä ihmeen juttuja nämä ovat... eivät ainakaan herkkuja!" Pelin kosteudesta huomaa, että nenällä on kovasti koitettu saada luukkuja avauttua.

"Kaipa se on parasta ottaa järeämmät välineet käyttöön."

"Johan alkoi herkkujakin löytyä. Nam!"

"Olisikohan täällä vielä jotain?"

Lopuksi vielä kiitos teille, jotka jätätte viestin käynnistänne.