DSCN3362%20%282%29.jpg

Tällaisen kivan yllätyksen olivat kaksi alakoulun tyttöä tehneet lumesta yläkoulun muuriin!

Dora tuli sunnuntaina viettämään Pakkikselle jonkin aikaa. Se oli ihan "kotonaan" kuten yleensäkin tullessaan. Haisteli paikat läpi ja kävi istumaan sen näköisenä, että jokos aletaan syömään. Vaikka se kyllä tietää, että  pöydästä ei saa mitään.

DSCN3328%20%282%29.jpg

Niinpä se kuullessaan "missä Dora on, kun ihmiset syövät" siirtyy muualle olemaan. Tällä kertaa taisi väsy painaa matkalaista, koska se valitsi sohvan, johon se sitten nukahti.

DSCN3351%20%282%29.jpg

Maanantaina oli suihkupäivä. Muistan aina ensimmäisen kerran, kun pesin Doran. Se painui suihkussa matalammaksi kuin mäyräkoira! Nykyään se suhtautuu pesuhetkeen ihan luontevasti. Sen jälkeen on ihanaa syödä hieman ja köllöttää Nanan pedissä, joka on Doralle oikein mieluinen.

DSCN3354%20%282%29.jpg

Meillä on Doran hoidossa sellainen jako, että papa (minäkin välillä) ruokkii ja hoitaa korttelipissatukset. Äiti ja papa käyvät Doran kanssa metsälenkeillä yhdessä, koska Dora kulkee silloin paremmin. Jos sen kanssa menee metsään yksin, se oikeastaan vain haluaa heti takaisin autolle! Doran peseminen on minun hommani, samoin kynsien leikkaaminen. Harjaamisen, hellittelyn yms. hoidamme sitten yhdessä. :) Siihen osallistuvat myös vierailijat, esim. Minessa.

DSCN3337%20%282%29.jpg

Eilen oli tämän näköistä! Oli hyvin kaunista. Illalla satoi lunta, mutta tänään on ollut märkää ja suojasää.