Teimme tänään Nanan ja Minessan kanssa ensimmäisen kevätretken Harrbådaan. Ihanaa! Lintuja oli vielä vähän ja tuulikin kovasti, mutta me nautimme. Nana meni mereen kahlaamaan ja Minessa meni perässä. Autossa olimme käyneet "kovan" keskustelun siitä, että vaikka Nana menisi uimaan, niin Minessa saisi vain kahlata. Minessan mielestä oli epäreilua, että vain koirat saavat tehdä mukavia juttuja.

Minessan askel oli kovin määrätietoinen. Nana katsoi parhaaksi kääntyä ympäri ennen kuin Minessa meni liian syvälle. Kumisaappaat ovat oivat jalkineet, mutta haalarin lahkeet eivät mahdu sinne sisään.

Minessa harjoitteli kiikaroimaan. Homma oli vielä liian vaikeaa. Nana poseeraa vieressä.

 

Yhden kyhmyjoutsenen näimme. Yleensä täällä näkee laulujoutsenia.  Näimme meriharakoitakin, mutta niistä sain tosi huonon kuvan. Kesänairueista myös västäräkki on nähty viime viikolla.

Eväshetki on retken kohokohta. Nanalla oli eilen paastopäivä, kun se ripuloi aamulla. Nyt se olisi ollut valmis syömään vaikka pieniä kiviä. Sillä oli toki omat eväät mukana, mutta määrä taisi olla sen mielestä ihan liian pieni.

Kaunis rakkaani!  Nämä kasvot saavat aina sydämeni sykkimään lämpimästi.

Kotimatka alkaa. Tässä tie oli hyvä, mutta koko "lintutornintie" oli mutavelliä. Auto olisi pesun tarpeessa!

Eilen olimme koko perhe Bolidenissä kävelyllä. Ilma oli jäätävän kylmä! Oli silti ihanaa päästä takaisin lumettomaan luontoon kävelylle. Nanakin kirmasi vanhempieni ja minun väliä innoissaan.

Nana ja Mosse leikkivät kotipihassa. Mosse kävi perjantaina lääkärissä, koska se on rapsuttanut itselleen isot laikut, joissa on vain pohjavilla jäljellä. Päälikarvat ovat katkenneet. Syyksi löytyi ihotulehdus, johon se sai antibioottikuurin. Mistä sitten ihotulehdus on tullut, on vähän epäselvää. Yksi mahdollisuus on voimakas karvanvaihto, jonka vuoksi sitä on harjattu kovasti. Se on saattanut ärsyttää ihoa, ärsytys on kutittanut ja sitten iho on mennyt rikki.

Nana ja Mosse leikkivät piirileikkiä jäljellä olevassa lumikasassa.

Kiitos kaikille edellisen postauksen kommentoijille! Oli kiva huomata, että meillä on myös uusia lukijoita.  Jokainen kommentti ja viesti, vaikka lyhytkin, on aina ilonaihe. Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!