Perjantaina Mosse ja vanhempani lähtivät mökille. Minessa ja minä tulimme tänne mökille lauantaina ja siskoni perhe sunnuntaina aamulla. Nyt paikat alkavat olla valmiita paria kesäviikkoa varten. Mosse ihmetteli kovasti mökille ilmaantunutta suurta trampoliinia. Se oli suoraan sen nuotioreitillä. Koitin sanoa, että kiertääkin voi, mutta Mosse päätti mennä alta ihan matalana. Se oli tosi söpö.

122-normal.jpg

Lauantaina Minessa järjesti meille mustikkakestit. Myös Mosselle oli oma lautasellinen mustikoita. Se söikin ne mielellään, mutta lopulta sitten yksitellen kädestä. Viime yönä Minessa sairastui oksennustautiin ja tämä päivä on mennyt välillä korkeassakin kuumeessa. Nyt hän on rauhoittunut taasen nukkumaan, joten kirjoitan muutaman asian.

042-normal.jpg

Pakkiksen pihassa sanoin Mosselle hei hei ennen heidän matkaansa. Mosse makoili tavoistaan poiketen rauhallisena pihassa, vaikka autoa pakattiin. Varmaan se tajusi pääsevänsä mukaan ensimmäisessä kyydissä. Olin siinä Mossen vieressä ja sanoin sille, että rakastan sitä. Sitten sanoin, että ymmärrätkö sinä, mitä rakkaus on. Se oli kysymys, johon en odottanut vastausta, mutta vastaus tuli ihan heti. Mosse tarttui tassullaan kädestäni kiinni! <3

Pihassamme saa olla vapaasti lintuja, sillä Mosse ei hätyytä niitä pois. Harakka näkyy siinä harvoin. Harakka oli kuitenkin hyvin tietoinen siitä, että Mosse oli lähtenyt mökille. Se saapui pihalle, eikä siinä kaikki. Kun menin sisään ja jätin tapani mukaan oven auki, harakka tuli kuistiin kolistelemaan! Onneksi se meni heti takaisin ulos, kun menin katsomaan, kuka kuistiin oli tullut.

Alla on yksi kuva toisesta kuvaussessiosta. :)

008-normal.jpg

Kiitos taas kivoista kommenteista!!