Nana ja minä olimme tänään äitini ja Minessan kanssa metsässä kävelyllä. Autoa jättäessämme tapasimme Rekun ja hänen emäntänsä. Tämä on juuri se sama Rekku, joka oli kadoksissa yhtenä iltana. Onneksi Rekku oli lopulta alkanut seurata erästä metsässä liikkuvaa naista, joka sitten soitti Rekun pannassa olevaan numeroon. Näin Rekku pääsi taas perheensä pariin. :)

1843828.jpg

Minessa talutti Nanaa kauniisti ja tarjoili välipalaksi puolukoita niin mummulleen kuin Nanallekin. :)

1843826.jpg

1843827.jpg

Kyllä puolukka on kaunis, sellainen positiivisen syksyinen.

1843829.jpg

Viimeksi, kun kirjoittelin blogia, unohdin laittaa tämän kuvan Mossesta. Kuva on otettu kaukaa illalla metsässä, mutta laitan sen kuitenkin. Mosse oli tosi komean näköinen vaeltaessaan metsässä.

1843824.jpg

Tapasin kaupassa naapurissani asuvan rouvan, joka tässä aiemmin kesällä pyysi valokuvaa Nanasta. Vein hänelle kuvan ennen kuin lähdimme mökille. Hän oli tosi iloinen kuvasta ja on kuulemma näyttänyt sitä kaikille sukulaisilleen ja vierailleen, joita hänellä on käynyt kylässä. On hienoa, miten oma kulta voi antaa paljon iloa myös perheen ulkopuolisille ihmisille. :)

Meillä oli tänään toinenkin naapuritapaaminen. Viereisessä rapussa asuva rouva olisi kovin mielellään antanut Nanalle namuja, mutta yhtään koirannamua ei ollut taskussa eikä laukussa. Kun juttelimme koirien herkuista, tuli puheeksi, että Nana tykkää omenoista. Rouvalla oli omena laukussaan ja hän oli tosi iloinen, kun Nana söi sen hyvällä ruokahalulla!