20190430_154224%20%282%29.jpg

Hyvää äitienpäivää ja Jumalan siunausta kaikille äideille!

DSCN8522%20%282%29.jpg

Meillä on pihassa siilejä. Ne ovat Suomessa harvinaistuneet eli saamme olla iloisia, että niitä on. Asiassa on vain yksi mutta... koira. Yhtenä iltayönä Dora alkoi haukkua pihassa kovasti. Menin katsomaan, mikä sillä oli hätänä. Kuulin ankaraa pöhinää ja puhinaa pensaan alta. Siellä oli kaksi siiliä. Tuo oikeanpuoleinen oli todella suuri. Olen aiemminkin kuullut siilien ääntelevän, mutta koskaan en ole kuullut niiden pitävän näin kovaa meteliä. Otin Doran sisään (ei ollut ihan helppo tehtävä). Kun Dora meni aamupisulle viiden aikaan, niin siileistä ei enää tullut sille havaintoa. 

Tänään aamulla Dora löysi taas siilin. Katsoin ikkunasta, että Dora oli kovin kiinnostunut kukkapenkistä ja huomasin siilin. Kun Dora huomasi, että minä tulen paikalle, se yritti hyökkäille siiliä kohti, mutta onneksi se ei siihen ylettynyt. Dora sai tulla sisään ja siili lähti muualle. Olisi hienoa, että nämä siilit pesisivät naapurustossa, mutta mieluummin jokun muun pihalla. Muuten tulee piiiiiiitkä kesä, kun Dora näitä vahtii.

DSCN8525%20%282%29.jpg

Täytyy vielä laittaa maininta HauSpan ihanasta toiminnasta Doran suhteen. Lotalle oli tullut torstaiksi työvuoron, joten hän päässyt uittamaan koiria kylpylään. Lotta oli hommannut siskonsa Oonan sijaisekseen. Oonakin on Doralle tuttu aikaisemmista kerroista. Dora oli päivän ainoa uimari, koska muita aikoja ei ollut sitten enää annettu, kun työvuorosta tuli tieto. Koirauimala avattiin kuitenkin Doraa varten, koska he olivat ajatelleet, etteivät halua tuottaa Doralle pettymystä, kun uinti on sen ykkösjuttu! Ihanaa huomaavaisuutta. Kiitos! <3