Olimme sunnuntaina Nanan kanssa pitkästä aikaa Ilonan ja pikkuystävien kanssa ulkoilemassa. Olimme Harrbådassa ja teimme oikein kivan kävelyn, vaikka minulla taisi kyllä olla vähän liikaa päällä. Toinen selitys voisi olla huono kunto. ;) Harrbådan majakka on jo kovasti huonokuntoinen ja kaipaisi kunnostusta. Siitä huolimatta se aina viehättää minua.

Neljä tyttöä. Vasemmalta Nana, Madde, Sassy ja Miisa. Miisa katselee Nanaa ihan sen näköisenä kuin se tarkkailisi, mitä Nana puuhaa ja aikoisi sitten itse tehdä samaa.

Tässä teille kuvatodiste siitä, että äskeinen ajatukseni oli oikea. ;) Nana haistelee ja Miisa haistelee tomerasti vieressä. Oikeasti Miisa on kyllä hyvin reipas tyttö, joka keksii itse tekemisensä. Tässä vain kuvat sattuivat näin sopivasti.

Nana on vähän liikuttava, kun se koittaa toteuttaa kaikkia saamiaan käskyjä. Näyttelyaikaan oli suuri hyöty, kun olin opettanut sen pisumaan ja kakimaan käskystä. Nytkin tämä vielä toimii aika hyvin, vaikka kun ruokarytmi välillä muuttuu, niin vaikuttaahan se. No, Nana kuitenkin tekee parhaansa. Eilen taas kävi niin, että kun aikani sanoin, että teepä pissa, niin Nana otti pisumisasennon ja katsoi sitten minuun toiveikkaana. Kun sanoin, hyvä tyttö, se nousi tyytyväisenä (se ei siis todellakaan pisunut, mutta otti silti asennon) ja menimme kotiin. Minkäs sille voi, jos ei pisuta! :D