Eilen oli koulun kevätlukukauden päätösjuhla ja nyt on kesäloma. Ihanaa. Se tarkoittaa mm. mukavia vapaita aamuja Nanan kanssa. Ei tarvitse mennä kellon mukaan, vaan voimme ottaa päivät vastaan sellaisina kuin ne tulevat.

Tänään Nana sai aamupäivällä etsiä namuja muropakkauksesta. Se etsii aina niin innokkaasti. Koko pää juuttui hetkeksi aikaa pakkaukseen.

Olimme Ilonalla synttärijuhlissa iltapäivällä. Tultuaan ulos autosta, Nana koitti mennä äkkiä takaisin, kun se huomasi, minne olimme menossa. No, Mette-ilopilleri ei ollut paikalla eli Nanalla oli kuitenkin kiva vierailu. Mette on niin kiinnostunut Nanasta, että se vähän vaivaa vanhusta, vaikka Ilona ottaakin Meten aina pois Nanan kimpusta. Kiitos tosi hyvistä tarjoiluista ja seurasta Ilona!

Pakkiksella odotti Mosse, jolla oli taas kovasti paljon haisteltavaa Nanassa.

Meidän parhaamme, Nana ja Mosse.  

Mosse-ihanuus on ottanut kesän vastaan hymyillen. Tässä se lähettää terveisiä Anne-kasvattajalle.

Nana-kultaseni. Tässä Nana poseeraa itse. Nämä seisomakuvat onnistuvat yleensä parhaiten juuri näin yllätyksenä otettuna, kun se saa olla siinä asennossa kuin siitä hyvältä tuntuu. Tässä kuvassa tosin pää ehti jo hieman laskea ennen kuin ehdin napata kuvan.

Menimme Nanan kanssa vielä sitten Nanan lenkille metsään. Ostin auton alunperin ihan Nanan kuljettamista varten ja hyvin se on meitä palvellut.

Laitan vielä muutaman muun lenkkikuva aiemmilta päiviltä. Tässä olemme Nanan polulla koko perhe. Koirilla on papan kanssa ihan oma systeemi herkkupaloille. Kun on niiden aika, Nana kiiruhtaa Mossen ja papan luokse ja alkaa kiilata itseään heidän väliinsä (Mossehan on papalla kiinni). Sitten onkin ihana mussuttaa pientä rouhetikun palaa.

 

Tämän kuvan otin yhtenä iltana Bolidenilla. Rakas Nanani rientää luokseni iloisena ja pilke silmissään.

Olen miettinyt Nanan ruokaa ja tullut siihen tulokseen, että kokeilen sen kanssa barfaamista. Saa nähdä, miten käy. Nanalla on ollut aina luonani todella puhtaat korvat, mutta viimeisen 1 ½ kuukauden aikana olen joutunut putsailemaan niitä. Nanalla on myös ollut parin päivän ripuleita, jotka tulevat ilman syytä ja paranevat itsestään. Uloste on silloin vähän kuohuvaa. Royal Canin on lopettanut Nanan ruoan valmistuksen ja seuraava säkki olisi erilaista, vaikka periaatteessa samantyylistä ruokaa. En välttämättä halua kokeilla, miten Nana reagoi siihen. Lisäksi minulla on nyt loma, joten tällainen uusi ruokakokeilu voisi onnistua. Kertoilen sitten, miten meidän käy.