Kolme suloista asiaa.

1. Pakkiksella ruokitaan lintuja. Niiden annetaan syödä myös talvi-istutuksista, jos sieltä löytyy paras ruoka.

DSCN7477%20%282%29.jpg

2. Doralla oli eilen uintipäivä. Olen varannut pari uintia eteenpäinkin. Lotta-uittaja sanoi, että oli kertonut miehelleen, että yksi uinti on Doran syntymäpäivänä. Mies oli vastannut, että ihanaa, meidän pitää leipoa sille kakku! Lotta oli sitten pahoitellen sanonut, ettei Dora saa syödä kuin erikoisruokaansa. Voitteko kuvitella, että jossain kohdellaan asiakkaita näin ihanasti, että mietitään synttäriyllätystä. <3

DSCN7581%20%282%29.jpgDSCN7583%20%282%29.jpg

3. Tänään lähdimme koko perhe kävelylle. Äidille tuli kuitenkin niin paljon kipuja, että papa vei hänet kotiin. Jäin Doran kanssa metsään kävelemään. Tai niin me ajattelimme. Dora ei liikahtanut mihinkään, vaan möksähti. Sen mielestä oli huippu tyhmää, että osa porukasta lähti pois!

DSCN7589%20%282%29.jpg

Sitten keksin ehdottaa, että lähdemme kotiin päin äidin ja papan luokse. Tyttöön tuli heti eloa ja iloa. Dora lähti juoksemaan reippaasti tietä pitkin kotiin päin. Yritin ensin juosta sen kanssa, mutta siitä sen tahti vain kiihtyi. Niinpä sitten päädyimme kävelemään reipasta tahtia. Aina, kun se näytti kyllästyvän, sanoin, että papa soitti (tämä on totta) ja kertoi, että tulee vastaan meitä. Kehuin, miten reippaasti Dora kulkee papan luokse ja Dorahan innostui jälleen. Se oli niin suloista ja liikuttavaa, että papan mainitseminen toimi sille huipputsempparina. Olihan se mielissään, kun papa sitten tuli ja teimme vielä kolmestaan lenkin.

DSCN7629%20%282%29.jpg

Tänään on upea kuu. Huomenna aloitan taas työt.