Nana on saanut kaksi kuvahaastetta. Kiitos Manu (http://www.leopave.vuodatus.net/) ja Peppi (http://gisella.vuodatus.net/)! Haaste on seuraavanlainen: Etsi blogistasi kaunein talvikuva, mikä on otettu koirasi ensimmäisenä tai toisena talvena. Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta.Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraaville viidelle koiralle, jolla on blogi.

Nanalla on ollut blogi syksystä 2006 alkaen. Nana oli silloin jo 6-vuotias. Koska Nana sai kaksi haastetta, laitan tänne kaksi kuvaa. Ensimmäinen on otettu tammikuussa 2007. Silloin ei vielä ollut lunta. Mosse ja vanhempani olivat Ruotsissa. Nana ja minä olimme ihanalla kävelyllä luonnossa. Nana asteli varovasti kaislikon jäillä. Kuvassa on mielestäni ihanat värit ja herkkä tunnelma.

Toinen kuva on otettu helmikuussa 2007. Olimme koko perhe Bolidenillä kävelyllä. Silloin lunta ja pakkasta riitti! Tämä ei ehkä ole kaunein kuva Nanasta, mutta valitsin tämän, koska se on niin elinvoimaisen näköinen juostessaan luokseni ihan täysillä!

Heitän kuvahaasteen eteenpäin seuraaville koirille, joilla on blogi: Hertta (http://hippulan.vuodatus.net/), Roope (http://roope-leo.vuodatus.net/) , Mandy (http://mandy08.vuodatus.net/), Amigo (http://www.koirakoulusignaali.com/) ja Sulo (http://goljatin.wordpress.com/).