Kiitos kaikista kommenteista, joita olette jättäneet!!

Perjantaina Mosse oli Kannuksen maatalousoppilaitoksessa treenaamassa vesijuoksumatolla. Papa ja minä nostimme Mossen autosta pois ja se sujuikin hyvin. Ramppia emme ole aikoneet hankkia/ tehdä, koska siinäkin paino tulisi alastullessa voimakkaasti etupäähän. Mosse treenasi 4 minuuttia nopeudella 2,8 ja vettä oli olkaniveleen asti. Tässä yksi poseerauskuva käynniltä.

Eilen eli maanantaina Mosse oli hierottavana Tuija-hierojan luona. Mosse rentoutui paremmin, mutta reagoi oikean etujalan kipuun nousemalla ylös. Sitä ei ollutkaan tarkoitus hieroa, mutta rintalihasta kyllä ja sen kanssa selvittiin. Tällä kertaa seuranani Mossea autosta nostamassa oli äitini.

Meillä oli suunniteltuna kaksi vesiterapiaa tälle viikolle ja yksi hieronta ensi viikolle. Nämä olen nyt kuitenkin perunut juteltuani tänään Aistiin. Olen ollut vähän epävarma Mossen jalan kunnosta. Se ei varsinaisesti onnu, mutta se käyttää oikeaa etujalkaansa varovaisemmin kuin aiemmin. Välillä se on keventänyt sitä nostamalla sitä ja roikottamalla rannetta. Lähetin pienen videon Silvialle ja soitin tänään Aistiin. Kerroin huoleni vastaanottoon ja sieltä kysyttiin neuvoa kirurgilta. Sain ohjeeksi nollata liikunnan toistaiseksi, jotta jalka saa levätä. Kokkolassa on lunta ja sen alla jäätä, joten keli on vaativa. Uskon, että jalka on sen vuoksi rasittunut enemmän kuin on ollut tarkoitus. Petra-fyssari soitti myöhemmin ja sanoi, että painonsiirtoja olisi hyvä jatkaa pienin toistomäärin, koska ne eivät varsinaisesti rasita leikattua jalkaa. "Työntöhän" on tosi kevyt. Myös passiivisia venytyksiä olisi hyvä jatkaa. Leikkausalueella voi pitää kylmäpussia. Lääkäri toivoi meiltä tietoja perjantaina ja Petra maanantaina (luit oikein, maanantaina, vaikka silloin onkin pyhäpäivä) eli silloin saamme uusia ohjeita. Särkylääkitys säilytetään nyt ennallaan eli Rimadyl 50 mg aamuin illoin.

Tässä Mosse on vähän vakavana. Silvia soitti perjantaina ja kertoi, että T4-arvo oli 24,3. Vaikka se on rajojen sisällä, se on liian alhainen, kun Mosse oli saanut aamulääkkeet kuten oli tarkoituskin. Forthyron Vet 400 lääkitys nostettiin määrään 2 tbl aamuin illoin. Seuraavalla kontrollikäynnillä Aistissa kontrolloidaan T4-arvo. Koiraansa kannattaa siis seurailla ja sen käytöstä huomioda. Mossen karvaa on lähtenyt ihan hirmuisesti, siis poikkeuksellisen paljon, ja karva on kuivaa. Mosse alkoi hakeutua mielellään makaamaan portaiden alle. Näin oli myös lähes vuosi sitten, kun Mosselta löytyi kilpirauhasen vajaatoiminta. Tämän vuoksi pyysimme viikko sitten kontrolloimaan Mossen kilppariarvot.