Nana ja Mosse ovat yhä vanhempieni kanssa mökillä ja voivat hyvin. Tänään he kaikki olivat käyneet tutustumassa sukumme nuorimpaan jäseneen, viikon vanhaan tyttövauvaan. :)

Laitan muutaman muistelukuvan viimeiseltä mökkipäivältäni. Nana-prinsessa, vai lieneekö kuningatar, on noussut valtaistuimelleen.

1820058.jpg

Taustalla voitte erottaa Mosse-alamaisen, joka on suorittamassa vartiointitehtäviä. Olen valitettavasti joutunut vaalentamaan molempia kuvia, jotta Nanan kasvot edes jotenkin näkyisivät.

1820064.jpg

Tässä on meidän kaikkien yhteisen "viimeisen illan" tunnelmia nuotiolta. Nana ja Mosse seuraavat katseellaan äitiäni, joka on ottamassa niille vettä järvestä. On tosi hienoa, että järvemme vesi on pysynyt niin puhtaana, että siinä voi huoletta uida ja sitä voi myös juoda, vaikka ihmiset kyllä juovatkin kaivovettä. ;)

1820031.jpg

Mosse-poikamme.

1820037.jpg

Illan mittaan tuli Mosselle väsy...

1820043.jpg

ja Nanalle myös.

1820066.jpg

Tänään olin Mandyn ja Mandyn Hannan kanssa metsässä kävelyllä. Ilo oli molemminpuolinen, kun Mandy kirmasi luokseni ja tervehti riemuiten. Mandy-tyttönen oli kasvanut todella paljon ja selässä oli ihan jo aikuisen karvaa. :) Kiitos mukavasta kävelystä!